reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Pamiatki chrztu sa teraz przesliczne, ale to tylko jako dodatek. Na chrzest - nie wiem w sumie, bardziej bym wiedziala na komunie... Na pewno musialoby byc to cos, co bedzie przydatne, jesli nie od razu, to przynajmniej za czas jakis...
Pati przeczytalam tytul watku i pomyslam , ze juz myslisz o chrzcinach swojej dzidzi
teraz to roznie , oczywiscie najbardziej praktyczne ....ale raczej dla rodzicow ....jest kasa , daje sie tez medaliki i krzyzyki podobnie jak na komunie i pamiatki chrztu swietego sa teraz zniewalajaco piekne
teraz to roznie , oczywiscie najbardziej praktyczne ....ale raczej dla rodzicow ....jest kasa , daje sie tez medaliki i krzyzyki podobnie jak na komunie i pamiatki chrztu swietego sa teraz zniewalajaco piekne
aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
to chyba najlepszy pomysł.a może jakąś extra zabawke na którą sami by się nie rzucili, tyle tego teraz jest ,jest w czym wybracLeyna pisze:a może by tak podpytać delikatnie rodziców małej co by najchętniej widzieli, co by im się przydało?
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
My kiedys na chrzciny kupilismy taka hustawke domowa dla maluszka. Teraz w sklepach jest tego od groma. Jest w czym wybierac. Na pewno na cos sie zdecydujecie 
czesc!
Co sie kupuje na chrzciny? Wydaje mi sie, ze ciekawym prezentem jest "srebrna lyzeczka"
Ale taka z grawerem - godzina urodzin, data, czy specjalna dedykacja. Pamiatka na lata.
Ja zamawialam na www.lyzeczki.go.pl i jestem niezwykle zadowolona. Takze polecam.
Milego dnia!
Co sie kupuje na chrzciny? Wydaje mi sie, ze ciekawym prezentem jest "srebrna lyzeczka"
Ja zamawialam na www.lyzeczki.go.pl i jestem niezwykle zadowolona. Takze polecam.
Milego dnia!
reklama
czesc!
Co sie kupuje na chrzciny? Wydaje mi sie, ze ciekawym prezentem jest "srebrna lyzeczka"Ale taka z grawerem - godzina urodzin, data, czy specjalna dedykacja. Pamiatka na lata.
Milego dnia!
no to to reklama jak w morde strzelił do tego , ktos poczatkujacy i z pierwszym postem