reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co na obiad.....?

reklama
U nas dzisiaj pieczen, ziemniaczki i surowka z marchewki, a Sara ma krem kalafiorowy dodatkowo jeszcze :tak:

mada i jak smakowało?:-p:-p:-p
u mnie mięsko z urodzin, kapucha z urodzin, zrobiłam tylko sosik i ugotowałam ryżu:-)

Sandra- Ty nie zazdrość tylko sama się postaraj o "gorące danie" podane do łóżka;-):-D
Bedyta- ulubione dania zawsze smakują:-p

Sandra- Ty nie zazdrość tylko sama się postaraj o "gorące danie" podane do łóżka;-):-D
A nie znasz jakiejs firmy z takimi "goracymi daniami" z dowozem? ;-):-D;-):-D

U nas dzisiaj kotlety schabowe i do tego salatka z ziemniakow, ogorkow i cebuli :-) A Sara ma krupnik, bo jej wczoraj ugotowalam caly gar ;-)

Ostatnia edycja:
sandra co to za sałatka?;-)
Bedytko, bardzo szybko sie ja robi i jest kapitalna zarowno sama, jak i np. do kotletow albo miecha z grilla :tak:
Ziemniaki gotuje sie w lupinkach, jak sa zimne to obrac, pokroic w grubsze kawalki (czasami jak mi zostaja ziemniaki z dnia poprzedniego to je wykorzystuje do takiej salatki). Cebule pokroic w kosteczke. Ogorki kiszone w plastry. Zrobic sos z oliwy, troche octu, sol (vegeta), pieprz, cukier. Wszystko wymieszac i gotowe :tak: Mozna ewentualnie zeskwarzyc troche boczku i dac te swkarki, ale wtedy nie daje sie juz oliwy :tak: Pycha naprawde :tak::-)

reklama
Do góry