reklama
ja owoce daję nie słoiczkowe... on tak bardzo nie lubi a jak sama mu coś wymodzę i nie będzie jadł to przynajmniej nie szkoda kasiorki co prawie kilo swieżych... tak więc wcina banana, robiłam jabłko z dynią i misiowym ogródkiem... dziś zdobię jabłko marchew... zobaczymy...
a ostatnio ugotawałam kaszkę kukurydzianą i zrobiłam z mleczkiem i bananem... dość ładnie jadł... ale wiedziałam,ze jak przesadzę i dam łyżkę więcej to...... no i wszystko wylądowało na nim:-(... a później wcinał ode mnie taką kaszę na sucho .... fajne takie ziarenka...
i ziemniaczki z sosikiem ostatnio też mu smakowały ... ciągle otwierał dzioba... chociaż był już po swoim obiadku... ale jak my jedliśmy to nie mogłam jak on tak patrzył z rozdziawioną buźką
a ostatnio ugotawałam kaszkę kukurydzianą i zrobiłam z mleczkiem i bananem... dość ładnie jadł... ale wiedziałam,ze jak przesadzę i dam łyżkę więcej to...... no i wszystko wylądowało na nim:-(... a później wcinał ode mnie taką kaszę na sucho .... fajne takie ziarenka...
i ziemniaczki z sosikiem ostatnio też mu smakowały ... ciągle otwierał dzioba... chociaż był już po swoim obiadku... ale jak my jedliśmy to nie mogłam jak on tak patrzył z rozdziawioną buźką

A u nas poszedl w ruch ziemniaczek rozdziabdziany widelcem, szpinak z ziemniorkiem ( ze sloiczka) , kaszka mleczno bananowa z startym jablkiem
dzis rano maly zjadl pelna porcje kaszki -czyli te 4 lyzki z 100 ml wody ( lalam na oko)
potem popil troche wody i obylo sie naarzie bez cyca.
Zasna bez bujania na rekach, ale jak lezalam obok niego
dzis rano maly zjadl pelna porcje kaszki -czyli te 4 lyzki z 100 ml wody ( lalam na oko)
potem popil troche wody i obylo sie naarzie bez cyca.
Zasna bez bujania na rekach, ale jak lezalam obok niego
szmina
mamusia Emilki i Filipka
widze ze dzieciaczki male smakosze sie robia...
a ja wczoraj dalam Emilci mandarynke.taki jeden kawaleczek
krzywial sie
ale ssala jak dziska nie chciala oddac skorki
dzisiaj zadnej wysypki wiec wlacze mandarynki to naszego menu
a ja wczoraj dalam Emilci mandarynke.taki jeden kawaleczek

kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Dzieki dziewczyny, dam malej ta Frutapure, bo wlasnie ja te owoce tez juz dawalam, dlatego sie zdziwilam. A w skladzie nie ma niczego innego Anetko bo sprawdzalam
.

szmina
mamusia Emilki i Filipka
macie jakis pomysl jak fasolke szparagowa zapodac malenstwu...

reklama
Podziel się: