reklama
M
m_ktosia
Gość
niczka a czemu to m goni ze maly sie bawi jedzeniem??? jak najbardziej, a co, od razu ma umiec jesc nozem i widelcem moze? od czegos trzeba zaczac, dzieci tak jedza na jakim sa poziomie... moja mala tez robi syfek dookola jak jej czasem pozwole, pomalutku bede ja uczyc co i jak, ale najpierw niech sie oswoi , dotknie...
szmina
mamusia Emilki i Filipka
niczka Emilka tez sie bawi jedzonkiem zanim tarfi do buzki wszystko jest usmarowane
...a ten chlebek ryzowy to z takiego dmuchanego ryzu wiesz na pewno,takie biale okragle chlebki...
a z tym bananem to wlasnie tak glupio bo ucieka z raczki tez Emilka ma klopoty sama go zjesc
niczaka ja tez najpierw wyciagalam te odgryzione kawalki ale raz wyluzowalam i dalam malej szanse i teraz radzi sobie super lyka az milo!!!

a z tym bananem to wlasnie tak glupio bo ucieka z raczki tez Emilka ma klopoty sama go zjesc

niczaka ja tez najpierw wyciagalam te odgryzione kawalki ale raz wyluzowalam i dalam malej szanse i teraz radzi sobie super lyka az milo!!!
szmina
mamusia Emilki i Filipka
niczka u nas takich nie ma ja daje cos innego

Monika K-W
Fan(ka)
Ala tez sie bawi jedzenie. Wkłada rączke do miseczki i ciapie sie, taki etap na kulturalne jedzenie przyjdzie czas;-)

reklama
ania1a1
Mama Adasia:)
Niczko, my również pijemy ten koktajl.
Podziel się: