reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

reklama
mamusie mam do sprzedania po okazyjnej cenie kaszki i misiowe ogródki nestle(nie wszystkie) moze jakas mama szuka tych produktów to prosze o wiadomosc na gg 385733

niczka a czemu to m goni ze maly sie bawi jedzeniem??? jak najbardziej, a co, od razu ma umiec jesc nozem i widelcem moze? od czegos trzeba zaczac, dzieci tak jedza na jakim sa poziomie... moja mala tez robi syfek dookola jak jej czasem pozwole, pomalutku bede ja uczyc co i jak, ale najpierw niech sie oswoi , dotknie...

niczka Emilka tez sie bawi jedzonkiem zanim tarfi do buzki wszystko jest usmarowane:-D...a ten chlebek ryzowy to z takiego dmuchanego ryzu wiesz na pewno,takie biale okragle chlebki...

a z tym bananem to wlasnie tak glupio bo ucieka z raczki tez Emilka ma klopoty sama go zjesc:tak:
niczaka ja tez najpierw wyciagalam te odgryzione kawalki ale raz wyluzowalam i dalam malej szanse i teraz radzi sobie super lyka az milo!!!

a nie wiem czemu mnie goni z tym jedzeniem :baffled:

czy piszac o tych koktajlach macie na mysli to:
DANIE – Napój winogronowo-bananowy z jogurtem

PO 6 MIESIĄCU

koktajl-winogron_banan_jogurt-d320.jpg

produkt_bezglutenowy.png

a ja w sklepach szukalam kotajli w proszku :eek::baffled: w torebkach albo puszkach
to bym se znalazla
Szminka a u was jakie sa?

reklama
Do góry