Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jak na razie Makrela pije soczek jablkwy przecierowy i jabluszko ze sloiczka
awczoraj kupilam "mleko i owoce", czyli gotowe mleko modyfikowane w kartoniku z dodatkiem jablek i bananow (od 5 miesiaca) i "misiowy sad" czyli mus z jablek i bananow z dodatkiem mleka modyfikowanego. Poza tym przymierzam sie do podania kaszki bananowej na mleku modyfikowanym (Miśka mnie zachecila)
No własnie fajnie że taki temat powstał, bo ja juz rozmyslam jak tu rozpocząć wprowadzanie nowych smaków. narazie jeszcze czekam aż wysypka po białku zniknie...
I jak to jest??Najpierw podaje się soczek- np jabłkowy a dopiero jabłuszko utarte czy tam ze słoiczka??
Jak Wy robicie?? I ile tego soczku??I na łyżeczce??
Ja dziś małej dałam sok bobovita jabłkowy z koprem włoskim i rumiankiem ale małej coś nie smakuje wypiła tylko 10ml i wypycha butlę językiem i się krzywi chyba mleczko mamy lepsze ;-)
Wiktoria też herbatek nie chciała przez smoczek. Podejrzewam, ze z sokami będzie podobnie, dlatego jabłuszko i kaszkę podaję jej łyżeczką. I to się w jej przypadku sprawdza:-)
Ja co prawda jeszcze wstrzymuję się z podawaniem innego żarełka niż moje mleczko, ale codziennie podaję Oliwce od kilku dni herbatkę w niekapku aventu, dosłownie 30-50 ml, żeby nie zapomniała jak się z niego pije. Miałam do tej pory koperkową, ale dziś kupiłam jabłkową z melisą Hippa i bardzo jej smakowała. Ale wyczytałam, że jest w niej i glukoza i cukier. Czy Wasze herbatki też mają cukier
Kasiad Herbatka z Hippa nie zawiera cukru, dzis Zosia próbowała troszke jabłuszka chyba jej smakowało :-) a tak w ogóle to Zosia je i z butelki i z piersi i jak na razie sie nie buntuje