reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
Brawisimooo Dziaciaszki kochane !!!

Moja Nadia powoli zaczyna raczkować, z plecków zaczyna się przekręcać do siedzenia - tak boczkiem. hehe śmiesznie to wygląda...:-D:tak:i tez lubi hopsia robić na stojąco.

Ostatnia edycja:
Antoś tak jak Nadia szykuje się do siadania ..boczkiem podparty na rączce. Ostatnio zaczyna unosić pupę i przyjmuje pozycje do raczkowania ale nie wie, co ma robić , więc kołysze się przód - tył.

Kuba chciałby pokicać sobie jak zając. podpiero się na rączkach i na kolankach podskakuje. Śmiesznie to wygląda. A ja z tych wyczynów to mam chyba najwięcej radośći;-):-)

ja tez czekam az usiadzie sam z pozycji na czworakach juz troche probuje ale to jeszcze nie to. Ale za to jak sie go postawi przy lozeczeku to chyta sie szczebelków i stoi! Oczywiscie nie stawiam, nie sadzam, bidok tylko w parterze caly czas,:-D ale to dobrze nich ćwiczy. Moze szybciej zacznie raczkowac dzieki temu.

Aaaa! Zapomniałam napisac, że Bartutek na pół roku zjadł swoją stópkę! W końcu... długo na to czekałam, ale się doczekałam ;-):-)

Antoś zaczął dzisiaj pełzac do tyłu. Musimy odkurzyc podłoge i niech gania. I konieczne są zatyczki do kontaktów bo juz zauważył

reklama
Do góry