reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Bartuś, Antoś gratulacje :-)

Dobrusia też śmiga po podłodze do tyłu, a czasem udaje się jej podpełznąć do przodu na zasadzie dziesięć ruchów do tyłu i jeden w przód ;-):-D no i czasem ma pupkę w górze :tak:

reklama
No to ja też się pochwalę. Kuba zasuwa do przodu aż miło. A na dywanie to potrafi utrzymać ciężar ciala na rączkach i nóżkami odepchnąć sie w przód. Takie kicanie mu wychodzi. Na panelach mknie pelzając. I muszę zabezpieczyć szufladę. Bo dwie sobie upodobał i tylko patrzy, żeby się do nich dostać. A i chodzę co chwilę i sprawdzam, czy Kacper nie narozwalal małych rzeczy po podlodze. Bo to tylko chwila nie uwagi.

Marta, Magda gratulacje dla waszych szkrabów.

A i chodzę co chwilę i sprawdzam, czy Kacper nie narozwalal małych rzeczy po podlodze. Bo to tylko chwila nie uwagi.

.
Lego - u nas to zmora. Na szczescie Olek bawi się tylko w swoim pokoju nigdy nie wynosi poza pokój zabawek a Antoś do niego jeszcze nie wędruję a jak ja bawię się z Olkiem to Antos jest w leżaczku

Kacper bawi się w naszym pokoju bo jak kładę Kubę to nie przeganiam go stamtąd. Bo Kuba już śpi z nim w pokoju. No i stąd pełno gratów zawsze leży na podłodze. Chociaż ostatnio o dziwo sprząta jak kończy się bawić. Nie żeby sam z siebie ale już nie bałagani jak kiedyś

Gratuluje wszystkich nowych umiejetnosci!
Maja powoli zaczyna pelzac w przod i w tyl:-)I tez juz zauwazyla kontakty-ale najciekawsze sa dla niej ciemniejsze plamki na drewnianej podlodze-probuje je zlapac;-)

Oleńka już ładnie pełza :-) (niestety ciągle do tyłu :-p), obraca się również wokół własnej osi :-D.
Dziś nas zaskoczyła - leżąc na brzuszku, wyprostowała się na raczkach i uklękła na kolankach(cały brzuszek i pupa w górze). Chyba przygotowuje się do raczkowania i zwiedzania mieszkanka :-D

Gratuluje maluszkowych postępów!!! Nasze dzieciaczki coraz silniejsze :tak:
Mój Bart narazie nie pełza ani do przodu ani do tyłu tylko w kółko ;-)

Ola prostuj nogi w pozycji do raczkowania poza bujaniem do przodu, wygląda jakby robiła pompki.Zaczyna trochę nogę uginać do siedzenia z tej pozycji. W sumie to każdego dnia coś nowego, takie drobiazgi ale cudowne te postępy.

Witam :)
Jestem mama Michałka urodzonego 6 czerwca :)
Fajnie że Was znalazłam... Poczytałam troszke o umiejętnościach Waszych Maluszków :)
I chciałam sie pochwalić że moj Skarbek już od miesiąca sam ślicznie siada a od dwóch tygodni raczkuje :) Na początku tylko po pokoju a teraz zaczyna wyruszac już na zwiedzanie calego mieszkania :)
Pozdrawiam Was gorąco :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasienka-witaj!No i gratuluje-Twoj synek juz raczkuje!Brawo!

A Majusia ostatnio juz nie mowi ta-ta,tylko teraz ba-ba:-)O mamie chyba zapomniala;-)
Ale za to jak gaworzy!I tak smiesznie zmienia intonacje,jakby sobie z kims rozmawiala,przekomarzala sie:-):-)

Do góry