reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

GRATULACJE DLA DZIECIACZKÓW :-D
zdolne te nasze czerwcowe bobaski :tak:
my mamy od dzisiaj kubek niekapek Canpola i jeszcze babcia kupiła Jasiowi łyżeczki, które zmieniają kolor pod wpływem ciepła - rewelacja teraz wiadomo jak jest za gorące :tak:
Jasio posuwa się już do przodu ale skokakmi najpierw rączki potem odpycha się nóżkami i tak sprawnie mu to idzie, że teraz nie zostawiam go samego bo podpełza do kabli hihi w tatusia mały elektryk :)

Też mam te łyżeczki- super sprawa!
Gratuluje Jasio!!!!:-)

reklama
Brawo Jasio :-D:-D:-D

my mamy te łyżeczki z canpola ;-)

Dobrusia dzisiaj rano powiedziała ta-ta :-) i to tak fajnie wyszło, bo mąż: 'powiedz tata' a Dobrusia 'aaaaaaaa tata' :-D:-D:-D
no i mama tez mówi, tzn. prawie mówi, bo rusza ustami jakby mówiła mama ale nie wydobywa dźwięków ;-):-D:-D

Tez mam te lyzeczki,ale mi jasnieja nawet jak jedzonko wcale jeszcze takie gorace nie jest,nie wiem czemu.
Agusia-gratulacje dla Kubusia!

A Maja z niekapka tez jeszcze nie umie pic i sie denerwuje.Albo po prostu gryzie ustnik.

reklama
Do góry