reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Michas pije z niekapka juz od ponad miesiąca... poszło bez problemów ale musiałm mu na początku podtrzymywac bo chciał pic "pod górkę" najlepiej na siedząco :). teraz juz zrozumiał o co w tym biega i sam super pije ale tylko soczki, mleko daje mu z butelki.
Ćwiczyliśmy dzisaiaj mowienie mama i tata ale tylko ja sie nagadałam a Michaś patrzył na mnie dziwnie i się uśmiechał pod noskiem, ale wpatrywał sie w moje usta :)

reklama
Witam kolejną czerwcową mamusię i jej śliczna pociechę :-D gratulacje zdolności :tak:

co do suwaczka to myślę, że trzeba zmienić treść bo chyba nie jesteś w ciąży BBAKANIA?

Michas pije z niekapka juz od ponad miesiąca... poszło bez problemów ale musiałm mu na początku podtrzymywac bo chciał pic "pod górkę" najlepiej na siedząco :). teraz juz zrozumiał o co w tym biega i sam super pije ale tylko soczki, mleko daje mu z butelki.
Ćwiczyliśmy dzisaiaj mowienie mama i tata ale tylko ja sie nagadałam a Michaś patrzył na mnie dziwnie i się uśmiechał pod noskiem, ale wpatrywał sie w moje usta :)

potrzeba dużo cierpliwości ale warto ćwiczyć ja każdego dnia chyba ze 100 razy powtarzam te słowa ale nadal jest gaga, kaka i krzyki aaaaaaaaaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
Witam nowe czerwcowe Mamusie

Moja Nadina jak wcześniej wspomnialam siada sama I powoli raczkuje ... zaczyna sie spinać - ostatnio lubi stać przy meblach i sięgać różne przedmioty - ale wtedy ma frajdę ...

Lilianko :-D ja też musze wszystko chować bo mój Jasio uwielbia kable (mały elektryk)
Wczoraj tak się rozpędził na dywanie, nie zdążyłam podbiec a on walnął głową o pufę i był wielki płacz :baffled:
Najpiękniejsze są pobudki otwiera oczy wali mnie ręką po twarzy i krzyczy eeeeeeeeee :-D komedia :-D

trzeba Marta będzie zabezpieczyć co? Ja już gniazdka mam zabezpieczone...o szafkach i szufladach w kuchni pomyslimy jak mały się rozpędzi..........

tylko w pokoju mamy takie jakby gałki i tego nijak nie ma jak zabezpieczyć, co najwyżej zastawić. :sorry2:
W kuchni nie bedzie problemy żeby zabezpieczyć Gniazdka mamy pozastawiane, a te listwy co są w zasięgu mają zabezpieczenie przed dziećmi. :tak:
Ława owalna, więc tylko jeden kant do zabezpieczenia ;-)

a takie coś do szuflad:
\
moz-screenshot-2.jpg

BLOKADA SZUFLAD I SZAFEK - PRZYKLEJANA

Idealne rozwiązanie jeśli do montażu blokad nie chcesz używać wkrętów. Uniemożliwia dziecku otwarcie szuflady czy drzwiczek szafki.
SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE:

• Przy próbie otwarcia szafki lub szuflady następuje uruchomienie blokady.
  • Aby otworzyć szafkę/szufladę należy nacisnąć blokadę co spowoduje jej zwolnienie.
  • Po zamknięciu szafki/szuflady blokada automatycznie wraca na swoje miejsce.
  • Bardzo prosta w użytkowaniu przez dorosłych, przy jednoczesnym zapewnieniu bezpieczeństwa dzieci.
  • Przyklejana na specjalną, dwustronną taśmę klejącą od wewnętrznej strony szuflady/drzwiczek szafki.
  • Niewidoczna z zewnątrz.
  • Nie musisz wiercić w meblach żadnych otworów. Kiedy blokada nie będzie już potrzebna wystarczy ją odkleić, a ewentualne pozostałości kleju wyczyścić np. alkoholem.
  • Łatwa w montażu.
  • Ilość w opakowaniu: 1 szt.

copyright BABYMOOSE tel./fax (22) 727 02 69

Lub:

cena: 5.50 PLN ceny są cenami brutto (zawierają podatek VAT)

kliknij aby powiększyć

Canpol Zabezpieczenie Szuflad

Pasuje do każdego rodzaju szuflad, skutecznie zabezpieczając ich zawartość przed ciekawskim Malcem. Zabezpieczenie składa się z 2 części wyposażonych w taśmę samoprzylepną. Część blokady z "ząbkami" należy przytwierdzić do zewnętrznej ściany mebla, drugą część do części ruchomej szuflady. Aby otworzyć szufladę należy nacisnąć jednocześnie dźwignie znajdujące się w części przytwierdzonej do zewnętrznej ściany mebla.
W opakowaniu - 1szt.

i jeszcze :
BabyOno Uniwersalne zabezpieczenie szuflad i lodówek

Opinie Liczba odsłon Data publikacji produktu 0 127 21 Listopad 2008
spacer.gif
Polecane przez średnia cena średnia ocena Jeszcze nie ma opinii nie podana nie podana

Uniwersalne-zabezpieczenie-szuflad-i-lodowek,28312_1.jpg

duży rozmiar

Opis: Uniwersalne zabezpieczenie szuflad i lodówek Słowa kluczowe: zabezpieczenie szafek zabezpieczenie szuflad zabezpieczenie lodówki bezpieczeństwo dziecka

reklama
Do góry