reklama

Co potrafią nasze dzieci?

• Starter tematu Starter tematu dori
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
W sumie nie wiedziałam czy zapytać o to w temacie o wprowadzaniu jedzonka czy tutaj ale to chyba wszystko jedno;-). Czy wasze dzieciaczki potrafią korzystać już same z kubeczków-niekapków? Od paru dni jak obserwuję Dominika kiedy wyrywa mi butle z herbatką (chce sam pić) to tak się zastanawiam czy mu nie sprawić takiego kubeczka. Byłoby mu wygodniej trzymać bo tam są uchwyty.

zosia juz dawno pije z niekapka! nawet jak ja chce jej dac soczku w niekapku to ona nie chce tylko chce sama!tak sie u nas przyjelo ze z normalnej butli daje mama albo tata a z niekapka zosia pije sama:)

Tallia mysle ze spokojnie mozesz dac synkowi niekapka.Moj synek od dawna z niego sam pije i jest zachwycony.Zycze udanej proby :-)
vici sliczne te pudeleczka,takie slodziutkie :-)

Moj tez pije z niekapka,a pojemniczki tez mam kupilam kaplet na zabki i pukielek wlosow.Pepka nie mam bo to mi sie nie podobalo ale opaski mam.jestem sentymentalna.:yes:

Dziewczyny śliczny ten srebrny smoczek, dobry pomysł na prezent, to jest na pierwszego mleczaka który wypadnie tak:confused: Pytam bo nasze dzieci mają jeszcze do tego czas, podobnie jak chrześnica męża (ma 1,5 roku) więc może jej sprawimy :tak:
A niekapek mamy taki śliczny różowy, niestety stoi i się kurzy bo Karolcia nie chce nic pić a ja nie mam cierpliwości żeby ją uczyć. W ogóle nie pije żadnych płynów prócz cyca ale chyba muszę to zmienić :baffled:

Iza Antek tez nie chcial pic z niekapka, o butli nie ma mowy!! Zaczełam dawać mu kubeczek z piciem do zabawy, pozniej zmieniłam na niekapek, zawsze podczas zabawy wleciało mu tych pare kropel picia do buzi, w końcu nauczył się i zaczął sam pić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry