reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Co robić co to

Do jutra już dużo czasu nie zostało... idź wcześniej spać to ci szybciej zleci😀a wyniki odbierasz osobiście czy online?
Niby nie, ale nie daje mi to spokoju... tym bardziej,ze bardzo duzo osob pisze,ze negatywne i nic nie widza ehhh...wczesniej spac nie moge, czekam na meza az wroci z pracy i karmie dziecko o 23 😁 niby ma napusac meila, rano sie przypomne jeszcze.

reklama
Niby nie, ale nie daje mi to spokoju... tym bardziej,ze bardzo duzo osob pisze,ze negatywne i nic nie widza ehhh...wczesniej spac nie moge, czekam na meza az wroci z pracy i karmie dziecko o 23 😁 niby ma napusac meila, rano sie przypomne jeszcze.
To czekamy razem😀 jestem ciekawa co z tego będzie😀 ja w środę mam wizytę u gina i też nie mogę się doczekać🤪

To czekamy razem😀 jestem ciekawa co z tego będzie😀 ja w środę mam wizytę u gina i też nie mogę się doczekać🤪
Sama jestem ciekawa 🤗 opinie sa podzielone,jedne widza cienie inne zas nie odrazu pisza negatywne 🤷‍♀️
Ten czas to mi sie wlecze jakbym z miwsiac musiala czekac hahaha...
Czekam rowniez na informacje jak u Ciebie sytuacja ❤

A ja wam powiem ze jestem spokojna jutro z porannego moczu powtarzam test i co ma byc to bedzie niechce sie nakrecac niepotrzebnie bo to zle dziala na czlowieka. Tez poczytalam po forach ze te testy bobo-test czasami kłamią wiec jakos zluzowalam

Wlasnie kolezanka podrzucila mi Polski Pink 😁😁😁 co o tym myslisz? Bo ja zglupialam do reszty🙈🙈🙈

Załączniki

• 20200622_223600.jpg
    20200622_223600.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Do góry