reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Co robić co to

Napisalam pod swoim postem 😪😪😪
Na dzien dzisiejszy wynik bety wynosi tylko 21 😪😪😪
Gratulacje! Jesteś w ciąży! Nie rozumiem tych smutnych buziek! Taki wynik świadczy o wczesnej ciąży! Nie słuchaj holenderskich lekarzy idiotów! Powtórz betę za 48h jak będzie wynik przynajmniej 1,5 razy większy to znaczy, że ciąża dobrze się rozwija!😀 ja jak robiłam betę to miałam 30 coś a po 48h 70 coś

reklama
Niby tak, ale wedlug lekarza jest zdecydowanie za niska 😪
Wkurzają mnie ci idioci! Skąd on może wiedzieć kiedy miałaś owulacje? Przecież tego nie wie nikt chyba że miałaś monitoring a wiem że nie miałaś. Mój lekarz też mówił że jest mało chociaż przyrost dobry. Wytłumaczyłam mu że mam nieregularne miesiączki, powiedziałam kiedy działaliśmy i jakoś magicznie się wtedy zgadzało. Czy da ci skierowanie na betę za 48h żeby sprawdzić przyrost? Bo jeśli będzie ok to spokojnie możesz sobie czekać na wizytę u gina

Gratulacje! Jesteś w ciąży! Nie rozumiem tych smutnych buziek! Taki wynik świadczy o wczesnej ciąży! Nie słuchaj holenderskich lekarzy idiotów! Powtórz betę za 48h jak będzie wynik przynajmniej 1,5 razy większy to znaczy, że ciąża dobrze się rozwija!😀 ja jak robiłam betę to miałam 30 coś a po 48h 70 coś
Napewno powtorze, ale mowil takim glosem, ze nie dal mi nadziei w ogole 😶
Kazal zrobic dodatkowe badania jeszcze.

Wkurzają mnie ci idioci! Skąd on może wiedzieć kiedy miałaś owulacje? Przecież tego nie wie nikt chyba że miałaś monitoring a wiem że nie miałaś. Mój lekarz też mówił że jest mało chociaż przyrost dobry. Wytłumaczyłam mu że mam nieregularne miesiączki, powiedziałam kiedy działaliśmy i jakoś magicznie się wtedy zgadzało. Czy da ci skierowanie na betę za 48h żeby sprawdzić przyrost? Bo jeśli będzie ok to spokojnie możesz sobie czekać na wizytę u gina
Tak da mi skierowanie na bete w czwartek i nastepna w poniedzialek jak bedzie w porzadku :( owulacja chyba az tak nie mogla sie przesunac- wychodzi jakies 3 tygodnie roznicy- skoro mi wychodzi 3t3d a jemu 7t1d :( znow ten stres do czwartku 😔 a z tutejszymi lekarzami sie nie dyskutuje- oni maja racje zawsze i musi byc tak jak powiedza😪

reklama
Tak da mi skierowanie na bete w czwartek i nastepna w poniedzialek jak bedzie w porzadku :( owulacja chyba az tak nie mogla sie przesunac- wychodzi jakies 3 tygodnie roznicy- skoro mi wychodzi 3t3d a jemu 7t1d :( znow ten stres do czwartku 😔 a z tutejszymi lekarzami sie nie dyskutuje- oni maja racje zawsze i musi byc tak jak powiedza😪
Ja też mam taką różnicę dlatego termin porodu mam z usg. Okres miałam 30.12 a działaliśmy 1.02 dwa tyg później robiłam betę czyli wg twojego lekarza byłabym w 7 tyg a ja ledwo w 4 byłam więc nie słuchaj ich. Lekarz rodzinny się nie zna. W Polsce lekarz rodzinny nie dałby ci skierowania na betę bo to nie jego profesja. Wysłał by cię do gina. W twojej sytuacji pojechałabym do Polski jak dasz rade żeby iść do gina może da ci jakieś tabletki na podtrzymanie żeby się nic nie stało. Jak masz czekać na wizytę w ND do 12 tyg to wszystko może się zdarzyć z twoją historią.

Do góry