reklama
Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
pójdę na łatwiznę i po prostu podpiszę się pod tym co napisała Minozka, z jedną różnicą, że nie urodziłam Hani ale za to obchodziłam drugie urodzinki mojego Słońca i Szczęścia największego czyli Maciusiaminozka pisze:Czy coś zrobiłam dobrego? TAK i to bezinteresownie, kilka razy... ale chwalić się nie będę
czy spotkało mnie coś dobrego? TAK... chociażby narodziny Hani....
sama
Fanka BB :)
Ja dziękuję za to ,że kolejny rok przeżyłam w zdrowiu i spokoju. Dziękuję za Samuelka, który pojawił się w tym roku w naszej rodzinie i za kolejny 6 rok z nami dużego już Marcinka.
Dziękuję za mojego mężą, bo z nim wszystkie problemy wydają się proste.
A co wtym roku zrobiłam dobrego? Np. wybaczyłam wszystkim swoim wrogom i wchodzę w nowy Rok bez żadnej urazy do nikogo. Trudne to nieraz było ale... przyejmne.
Dziękuję za mojego mężą, bo z nim wszystkie problemy wydają się proste.
A co wtym roku zrobiłam dobrego? Np. wybaczyłam wszystkim swoim wrogom i wchodzę w nowy Rok bez żadnej urazy do nikogo. Trudne to nieraz było ale... przyejmne.
anineczka
królowa mrówek :P
Co zrobilam dobrego??? Mysle ze pomogl mi w tym maz. Anthonego zrobilismy wspanialego ;D ;D
kaszu27
Październikowa mamusia
mnie zawsze nachodzą raczej smutne myśli: w zeszłym roku odeszła moja mama na raka piersi a mieszkalam z nia sama...tydzien po slubie juz jej nie było!
ale mamy teraz nasza Laure - nasz skarb!
ale mamy teraz nasza Laure - nasz skarb!
M
marul
Gość
jak tu mało wpisów, z czego można wyprowadzić dwa wnioski
albo:
- nie robimy nic dobrego
albo
nie chwalimy się tym
albo:
- nie robimy nic dobrego
albo
nie chwalimy się tym