reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

He :) ... to forum daje tyle wyobraźni :) Caarla pracowała w hurtowni medycznej, wiec wypełnienia po hurtowych cenach ....
Brita by zrobiła :) I o to ja na forum samotnych rodziców można zadbać o uśmiech :)

Oczywiście w ramach poprawienia Wam sobotnich nastrojów ...

reklama
u nas byli goscie... mloda teraz juz spi...

elena ja na wesele ide 23,a teraz ze mam mame w dou to korzystam, wychodze ile sie da... trzeba troche odreagowac...
najbardziej nie moge doczekac sie fryzjera...

hej z kawusią :-)

Ale Wy mnie nie zrozumieliście.... ja nie pisałam ze chcę się zemścic.. Odpisałam tylko na pyt devil... i chodziło mi tez o to że m bał się że ja będe chciała się zemścic na nim jeśli mi się nie ułoży dalej w życiu... a ja tego nie zamierzam robic....
Póki co za tydzień jedziemy razem nad morze... nie wiem jak to będzie...

Wczoraj z małym byliśmy na imprezie... faaajnie było..
Dziś zamierzam iśc do kina z młodym...:-)

m pojechał do roboty... będzie jutro dopiero więc mam spokój i mogę robic co chcę :-)

dzien dobry
brita mamz grzywka to samo... poki co spinam do tylu... inaczej sie nie da...
a maly ruch na forum przez pogode... przyjda chlodniejsze dni i bedzie wiecej osob....

My dziś naleliśmy wodę do basenu i synek się chlupał.
Wczoraj poszłam bardzo późno spać, bo o 1:36 i rano nie słyszałam jak on się zbudził. Coś mi się śniło, i przez sen usłyszałam jak synek coś powiedział, ja patrzę, a on na czworaka w połowie łóżka. W sumie to nic nadzwyczajnego, bo raczkuje od miesiąca, ale jego łóżeczko było odsunięte od tego na którym my śpimy, i dobrze, że się odezwał, bo gdyby dalej poszedł to by spadł na głowę. :zawstydzona/y:
Brita opowiadaj co nowego.
Ollka my po weselu z ojcem dziecka i moją siostrą jedziemy na ryby jeszcze, bo to zagorzali wędkarze. Moja siostra jako jedyna dziewczyna w kole na legitkę.

troszkę mnie nie było poszalałam ale dość spokojnie ;-) w weekend gril nad jeziorkiem z paką jeszcze akademicką
i dzidzię zostawiłam na 2 dni no i na 2 wieczór już mi tękno było ale jak wróciłam jakoś szczególnie bardzo się nie cieszył porównywalnie jak po pracy wracam :-)

wiecie do mnie też zaczęło teraz docierać że wcale nie byliśmy szczęśliwi poprostu fajnie było mieć go ale nie był to szczęśliwy związek, może nawet byłam od niego uzależniona, a jak się skończyło poprostu tęskniłam za nim jak się tęskni za nałogiem

reklama
Brita,pisalas wczesniej ze jestes stomatologiem,tak?

Bo ja mam pytanie tak z ciekawosci.Czy czesto stomatolodzy potrzebuja asystentek?czy to jest zadanie tak proste ze sami sobie radza z tym?
Pytam bo mam takie wyksztalcenie i jakos pracy nie moge znalesc.
Moze w wiekszych miastach potrzebują?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry