Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja osiągnęłam szczyt głupoty bo taka zakochana zapatrzona, nie dość że ma nazwisko po tatusiu to jeszcze drugie imię dostał po tatusiu :-) :-) :-) no nic będę małemu wciskać że 2 imię ma po polskim papierzu ;-)
a fajny tekst wczoraj słyszałam że walentynki są dla zakochanych a tłusty czwartek dla samotnych aby smutki mogli zagryżć bez wyrzutów sumienia :-)
inamorate i jak jeszcze w dwupaku???? i nie wiem jak inni ale ja jak dziecko się urodziło miewałam doły tak że jak będziesz czasami miała dość to pamiętaj to nie jest nic nienormalnego, podobno kobieta po porodzie ma mniej hormonów niż kobieta po 60 tak że jak będziesz miała doły to uznaj że to nic strasznego i się nie dołuj bardziej, a jak tylko będziesz mogła korzystać z czyjejś pomocy korzystaj i jak dzidzia śpi to też śpij olej sprzątanie i inne pierdoły grunt to dojść do siebie.
Nazwiska oczywiście nie dam, żeby się nawet waliło i paliłoJa się nie łudzę, bo z ojcem dziecka nie chcę być nawet jakby mi za to miliony dawali. Szkoda czasu na okłamywanie się i męczenie z jakimś palantem, lepiej poświecić ten czas dziecku i rozglądaniem się za Księciuniem
![]()

Niedawno dołączyłam do grona samotnych rodziców... Czy mogę dołączyć do was?Witam się nieśmiałoNiedawno dołączyłam do grona samotnych rodziców... Czy mogę dołączyć do was?