• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
martttika za bardzo się nie przejmuj naczyniakiem, mojej koleżanki syn miał na szyi chodził na jakieś maści i to wkońcu znikać zaczęło
Raczkowa no faktycznie jeśli chodzi o porody to natura się nie popisała mogła inaczej to wykombinować:-D:-D:-D ja miałam cesarkę ale mniej drastyczną niż martttika u mnie znieczulenie działało w pełni, no ja w twoim wieku to dekadę temu byłam :-D dziewczynko;-):tak: ty młoda jesteś jeszcze wieeeele przed tobą
Śliwka węgierka to zdrówka dla babci. A jak mały już doszedł do siebie po zabiegu a jak nowa praca?

Raczkowa no inaczej nawet nie myślimy tylko o dobrym swoje już przeszłyśmy teraz tylko lepiej :-D:-D:-D:-D

a wogóle chciałam się wam pochwalić jaka ze mnie super mama :-D:-D:-D poszliśmy wczoraj do koleżanki i ona dała jajo niespodziankę mojemu dziecku a ja troskliwa mama gdzieś je tam położyłam, a mój synek je znalaz i zjadł ze sreberkiem :szok::-D:-D

oszalałyście kobity co Wy tyle piszecie :-D

Raczkowa nie mów że nie jesteś pierwszej młodości, ale przyznam młodą mamą już nie będziesz tak jak ja :-D:-D za późno się postarałyśmy hihihi :-D A rozstępy kochana, smaruj całe ciało smaruj, bo mi wyszły dopiero po porodzie ale walcze z nimi zawzięcie :-D:-D:-D

W ogóle wymyśliłam sobie ze zaprosze na chrzest dziadków małej których nigdy na oczy nie widziałam:-Daaaaaa taka będę niech wiedzą że mają wnuczkę :-D:-D:-D Tatusia nie zapraszam hihihi:-)

a wracając do nieszczęsnych rozstępów kiedyś już pisałam ten tekst bo mi się spodobał niektóre kobietki zgodziłyby się mieć rozstępy na czole żyeby mić dzidzię, a jak się jest w ciąży smarować może się uda żeby nie było a jak się zrobią smarować to zrobią się jasne, a po za tym gro facetów podobno ich nie zauważa dopóki same babki nie pokażą ;-)
martttika dobra dobra córa :-Dno co zaradne dzieci jakoś trzeba sobie radzić:-D:-D:-D a też im często skąś spada? bardzo mi się podoba że jak dziecko uderzy sie w głowę 6 godzin nie wolno go kłaść spać a jak uderzy się przed samym spaniem?:szok::confused::szok::confused: wczoraj się tak grzmotnął że wieczorem co chwilę go chodziłam podglądać:szok: to ucałuj małego od net-cioteczek ;-)
inamorate ale zleciało co już twoja ślicznota prawie 2 miesiace, a kiedy planujesz chrzest??? w domu robisz czy gdzieś balangę?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry