reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Pyśka zdecydowanie lepiej niż wczoraj, teraz trochę ją męczy bo jej spływa do gardła a nie chce noska wysiąkać ani nie da sobie napsikać soli morskiej żeby jej to rozulźniło ale juz dostała clemastin zaraz ją wymyję i nasmaruję i powinno być lepiej:tak:

reklama
hej dziewczątka ;)
wczoraj po pracy wyszłam na piwko na godzinkę, a dziś się czuje jakby mnie czołg rozjechał i doszłam do wniosku, że póki co to nie dla mnie takie eskapady :tak::-(
dzisiaj natomiast miałam odwiedziny tatulka i choć zarzekałam się milion razy, że już urwę z nim kontakt ostatecznie to przecież nasze wspólne dziecko to wyklucza :-( Znowu ma problemy z palcem, bo jakieś zakażenie mu się zrobiło (dodam, że miał to samo we Francji gdzie z resztą go operowali), także wyrządzone zło wraca... Nie jest mi go szkoda, ale jak teraz zechcą lekarze nacinać i oczyszczać mu ten paluch to zobaczy jak to przyjemnie ciągać sie po szpitalach i nie mieć pomocy.
Jutro znowu do pracy. Buu jak sie nie chce:confused: Ale później mam dwa dni wolnego:-)

ja tez mialam dzisiaj spotkanie z exem znowu cos mu sie odwiedzialo :confused: i znowu chce byc super tata i wogole oh i eh i ze idiota jest i ze boi sie ze nas straci .... bosszzzze a niemoglby on tak raz cos postanowic i tego sie trzymac? tylko co tydzien robi mlyn bo 2 dni jest ok a pozniej 2 tygodnie mnie wyzywa albo wogole sie nie odzywa?:confused: bylismy na grillu nad woda bylo calkiem ok ale to juz nie to co bylo kiedys :eek: serce juz nie bije szybciej ... czy to poczatek konca?

dziekuje dziewczyny za podpowiedzi na temat prezentów... jak narazie kupiłam Krzesełko Uczydełko na roczek:-)
FISHER PRICE KRZESEŁKO UCZYDEŁKO POL-ANG T5326 (2356946082) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ciąg dalszy zakupów za chwile albo juz jutro... tyle jest fajnych rzeczy ze nie umiem sie zdecydowac:)

Raczkowa wow! a moze początek jego lepszego JA? pozwól mu sie wykazac ale jak narazie zachowaj dystans.. moze chociaz po czesci uda mu sie odbudowac to co zburzył.. Dzidzius dzidziusiem a to co wami to miedzy wami... sama zdecydujesz czy chcesz zeby był oprocz ojcem takze Twoim partnerem.. nic tez na siłe.

martttika u Ciebie widac tez jakies zmiany w tatulku zachoodzą.. cos co raz czesciej sie chyba pokazuje.

hej

może ktoś chętny na kawkę:-) ja już swoją popijam, dzieć po niby - śniadaniu a na 14 idziemy do dentysty
Młoda do pani doktor leci na skrzydłach, zresztą nie tylko ona wszyskie dzieci wchodzą tam z uśmiechem na buzi i tak też wychodzą:-)

emilka, fajny prezent, napewno się spodoba i dodatkowo czegoś nauczy:-)

martttika, raczkowa oby waszym ex nalało się oleju do głowy i stali się "prawdziwymi" ojcami:tak:

witam poweekendowo

Raczkowa dobrz pisze Ola jak on taki pracowity to dla dziecka będzie kupę kasy dawał ty lepiej myśl jak zdołasz te miliony zagospodarować :-D
Olla i jak zdrówko? I Aga dobrze pisze ty masz te swoje problemy zdrowotne miała porządek ze sobą zrobić bo Ciebie wkońcu erką zawleką do szpitala:wściekła/y:
emilka87 ja jeszcze pragnę się podzielić pielucho przemyśleniami - wszystko zależy od dziecka jakie duże sie urodzi mój ważył 3 kg i używałam newborn i 1 przez 3 miesiące a był tak chudy że mu siki bokiem uciekały i z początków pamiętam że tylko go przebierałam to chyba ze 100 dziennie szło :-D:-D:-D:-D a ja poleceam wypróbować też nieoryginalne jakieś pieluchy, mój na zmianę papmpersy i dada z biedronki choć ostatnio cenę podnieśli :-( Ale mój nie jest uczuleniowcem raz dostał czerwone pupsko po dada i od hugginsów dostał uczulenie na zapięciu to chyba na jakiś klej? Ja polecam na początku podkłady są takie bella chyba to jak obsikał że było mokro to tylko jego przebierałam i podkład zmieniałam do tej pory uniknęłam nigdy nie miał obsikanego materaca A że ja oszczędna to jak podkład jak obsikał to tą część obsikaną obcinałam i spał na 2 część ale mój non sto sikał :-D:-D a i jeszcze pod prześcieradło taki foliowy podkład używam.
Elena to masz super ze swoim mój co lekko miał mokro to wrzask, a teraz np nie zrobi kupki do mokrej pieluchy, przebiorę mu na nową i dopiero :-D książątko
iwona-33 to życzę trochę wypoczynku :tak:
ravenalka hahaha rozbroił mnie tekst o kąpaniu

a jeśli chodzi o zabawki wydawałam na nie fortunę na początku a moje dziecko jakiś czas się bawi a potem je olewa zaczęłam kupować w takim kiosku podróbki np zegar fisher kosztuje około 100 a w kiosku za 15 i wczoraj mega zakupy zrobiliśmy na rynku używany stolik mu kupiłam bo już się nie mieści do fotelika do karmienia i krzesełko i taki bujak plastikowy za wszystko zapłaciłyśmy 60 zł a największą frajdą dla małego było mycie wzięłam miskę i 2 gąbki i szorowaliśmy i cały był mokry zabawy miał po pachy, choć jak to mój musiało się coś zdarzyć raz takiego orła wywinął że aż zawału dostałam :szok: Pewnie jak będzie starsze będzie bardziej roszczeniowe ale na razie można pooszczędzać :tak:

reklama
a i jeszcze polecam w realu są takie chomiki co jeżdzą za 15 jakieś zozole zuzole jakoś tak tak kiedyś miał podróbkę i łaził za tym polecam zwłaszcza dla zaczynających chodzić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry