Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-(
Ale później mam dwa dni wolnego:-)
i znowu chce byc super tata i wogole oh i eh i ze idiota jest i ze boi sie ze nas straci .... bosszzzze a niemoglby on tak raz cos postanowic i tego sie trzymac? tylko co tydzien robi mlyn bo 2 dni jest ok a pozniej 2 tygodnie mnie wyzywa albo wogole sie nie odzywa?
bylismy na grillu nad woda bylo calkiem ok ale to juz nie to co bylo kiedys
serce juz nie bije szybciej ... czy to poczatek konca?

a ja poleceam wypróbować też nieoryginalne jakieś pieluchy, mój na zmianę papmpersy i dada z biedronki choć ostatnio cenę podnieśli :-( Ale mój nie jest uczuleniowcem raz dostał czerwone pupsko po dada i od hugginsów dostał uczulenie na zapięciu to chyba na jakiś klej? Ja polecam na początku podkłady są takie bella chyba to jak obsikał że było mokro to tylko jego przebierałam i podkład zmieniałam do tej pory uniknęłam nigdy nie miał obsikanego materaca A że ja oszczędna to jak podkład jak obsikał to tą część obsikaną obcinałam i spał na 2 część ale mój non sto sikał 
a i jeszcze pod prześcieradło taki foliowy podkład używam.
książątko
Pewnie jak będzie starsze będzie bardziej roszczeniowe ale na razie można pooszczędzać