reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witam, witam Wszystkich cieplutko
widzę dziewczyny, że jestesmy na etapie rozpoczęcia roku przedszkolno- szkolnego?
Moja nie mogła się doczekać juz przedszkola, dzisiaj spakowana, ubrana, ze szczesliwą miną tuptała do swego przedszkola - bardzo się stęskniła za swoją grupą ( z czego się niezmiernie cieszę) Co prawda grypy w przedszkolu są ogromne po 30 osób, ale mają 3 panie przedszkolanki i jedną panią do pomocy. Moja Mala miała szczęscie, trafiła do bardzo fajnej przedszkolanki- prowadzi grupę od samego początku. Mówię Wam, najfajniejsze są te przedszkolanki - z powołania . :-)

reklama
Witam, witam Wszystkich cieplutko
widzę dziewczyny, że jestesmy na etapie rozpoczęcia roku przedszkolno- szkolnego?
Moja nie mogła się doczekać juz przedszkola, dzisiaj spakowana, ubrana, ze szczesliwą miną tuptała do swego przedszkola - bardzo się stęskniła za swoją grupą ( z czego się niezmiernie cieszę) Co prawda grypy w przedszkolu są ogromne po 30 osób, ale mają 3 panie przedszkolanki i jedną panią do pomocy. Moja Mala miała szczęscie, trafiła do bardzo fajnej przedszkolanki- prowadzi grupę od samego początku. Mówię Wam, najfajniejsze są te przedszkolanki - z powołania . :-)

Zgadzam się całkowicie - jak patrzę na "ciocie" Izę i Asię to mi się gęba sama uśmiecha - miłe, sympatyczne, oddane i widać chęć bycia z tymi dzieciakami. Mała od razu je polubiła - przykleja się do nich jak rzepik.

Kacper już wczoraj się spakował do żłobka :-D
kupiłam mu nowy plecaczek z Batmanem
poszedł z uśmiechem
zobaczymy co jutro chirurg nam na kontroli powie
bardzo boję się że znów grozi nam szpital i dalej leżenie
ale dziś postanowiłam go do dzieci zaprowadzic tak długo czekał :happy:

Fajnie że tak optymistycznie się nastawił - to zawsze pomaga.

A z chirurgiem będzie dobrze - tak czy inaczej.

A tak w ogóle to cześć...coś pustawo tu dziś...

wogóle ostatnio pustawo
kiedyś jak się opuściło dzień to było mnóstwo do czytania ....
coś Mama Julci długo się o internet stara :-p

ja to się najbardziej boję szkoły mojej Pauliny
jak jej w tym gimnazjum pójdzie
a najgorsze te dwa języki :sorry2:

Net mi padł i dopiero co wstał...:dry:

Też jestem ciekawa kiedy Mamcia się pojawi - ciekawa jestem czy już skończyła.

Paulina sobie poradzi --- a jakie ma języki - angielski i co??

cześć dziewczyny!
Dzisiaj i dla nas jest pierwszy dzień szkoły.
Nie dotyczy to najmłodszych (niestety:sorry2::-p), ale najstarszego naszego łobuza Fiodorka.
Zobaczymy co to będzie, 4 klasa to nie przelewki ;-)

Ale Amelia i OLiwier już siedzieli w ławce :-)

Cześć Tafojka :-) A tak w ogóle to skąd ten nick??

Mam do Ciebie prośbę - jeśli już przeczytałaś oskarżonego to prosiłabym o odesłanie. Tę drugą książkę możesz trzymać a misiek mi się przyda.

Rozumiem że dziatwie (młodszej) podobało się w szkole:-D

Fiodor to duży facet.

Basiu - przyda się jej znojomość języka. Chociaż sama pamiętam jak mi się też nie chciało uczyć. Z perspektywy czasu wiem jak znajomość języków wiele mi dała. Może musisz jej uzmysłowić ze jeśli chce mieć dobrą pracę to musi znać chociaż angielski?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry