Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wzięliśmy Ją z G. do miasta,bo są te Dni ZG,no i była straaaasznie grzeczna!
Bałam się,że będzie psociła ze zmęczenia,ale gdzie tam.
Pewnie dlatego,że G. był z Nami. :-) Tak tak,na pewno dlatego. ;-) W dzień,jak wstała,to mi ciągle marudziła i płakała.
A jak tylko zjawił się Grześ,to Zuzia normalnie,jak nowo narodzona - skakała,cieszyła się,popisywała...
Achhhh! :-) :-) :-)agutka - tzn że G może czasem na noc zostawać ;-);-);-)
Muszę poczekać,aż Zuzia dostanie swoje łóżko.

Od wyrwania zeba spuchlam jak balon,i musialam jechac do dentysty zeby mi antybiotyk zapisal.Ale to jest nic w poruwnaniu z tym co pozniej przeszlam.Bylam jeszcze na malych zakupach wychodze ze sklepu,i czeka na mnie moj byly myslalam ze spyta sie o Karola,a on mi taki tekst wypalil ''Nie zycze sobie zebys sie zemna kontaktowala,nie widzisz ze mam tego bachora w dupie'',dziewczyny nie wytszymalam i dostal po pysku,bezczelnie sie rozesmial i sobie poszedl.Teraz zaluje ze nie wnioslam o calkowite pozbawienie go praw rodzicielskich,ten idiota nie napisal nawet odpowiedzi na moj wniosek.

oh, do czego Ty ich namawiasz![]()
;-);-);-) do niczego złego ;-);-);-)

a pozbawienie praw to cyhba nie taka altwa sprawa... ja ciagle o tym mysle
:-)ja zawsze uwazam ze najlepsza decyzja jaka podejlam to brak slubu... nie musze sie rozwodzic)

Reka mnie troche piekla od tego strzalu,i przyznam sie ze to mi sprawilo ogromna satysfakcje.
ja miałam ślub, już go nie mama drugi na pewno będzie moim wymarzonym i ostatnim w moim życiu
![]()