Witaj Aguś :-) Miło znowu z Tobą pisaćWitajcie Kobietki I Prillott:-d
Gdzie Ty Sie Chlopie Podziewales??jak Tam Chlopaki,w Ogole Co Tam U Ciebie,dwa Miesiace Chyba Nie Dawals Sladu Zycia:-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj Aguś :-) Miło znowu z Tobą pisaćWitajcie Kobietki I Prillott:-d
Gdzie Ty Sie Chlopie Podziewales??jak Tam Chlopaki,w Ogole Co Tam U Ciebie,dwa Miesiace Chyba Nie Dawals Sladu Zycia:-(
Życzę Ci jak najlepiej, nie jest to łatwe właśnie ale nie znaczy to że niewykonalnetak, co cie nie zabije to cię wzmocni
tylko że teraz musze znależć kogoś kto pokocha nie tylko mnie ale i moje maleństwo:-(
tylko nie teraz. narazie wolnośc i jeszcze raz wolność:-)
zero stersów z facetami![]()
Ja np na to czekam z utęsknieniem. To musi być bardzo miłe i często patrzę na pary w parkach, na ulicach czy znajomych jak widzę. Cieszę się z ich szczęścia ale mi robi się przykro. Cóż, na mnie widocznie jeszcze nie czas.może i jest wygodna ta sytuacja, ale powiedz mi nie chciałbyś sie czasem poprzytulac, porozmawiać i wogóle pomisiać?? ja wiem że to można robic z kim chcesz, ale nie masz ochoty czuc sie kochana przez męzczyzne???
który również ciebie kocha,szanuje i dba o ciebie, a raczej o was?
mi zawsze tego brakowało:-(