natka86
mamusia Zosieńki
dori moja historia jest opisana na tym własnie wątku, poczytaj sobie bo nie chce mi sie znów pisać.. to było 2tyg temu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dori moja historia jest opisana na tym własnie wątku, poczytaj sobie bo nie chce mi sie znów pisać.. to było 2tyg temu
Według mnie, macie szanse jeszcze się dogadać. Kochasz go i jesteście mimo to razem pod jednym dachem. Z opisu On wydaje się być pomocny i widać że zależy mu na córce. Więc domyślam się że jemu zależy też na Tobie. Jestem facetem i po jego zachowaniu widzę, że w ten sposób pokazuje Ci że potrafi być opiekuńczy. On nie robi tego tylko i wyłącznie dla samego zadowolenia, On Ci pokazuje że chce to naprawić. Wiele kobiet które przechodzą kryzys w małżeństwie chciało by być w takiej sytuacji jak Ty. Ale spokojnie :-) Niech jeszcze się wysila bo powinno mu ta opiekuńczość wejść w nawyk hehe tak więc pomału myślę że powinnaś dawać mu szanse. Wiem po sobie że dłuższe przebywanie z dziećmi zrodziło we mnie wielką miłość i opiekuńczość jak na faceta. Poznałem wartość rodziny. My faceci niestety musimy dłużej się uczyć.no pomaga mi, finansowo też, na szczescie..
bierze małą na spacery,przewija ją a ja kocham tego durnia..
Witaj mamo julci ;-) No ostatnio coś nie często tu jestem ale staram się co jakiś czas coś poradzić dopóki sam nie będę potrzebował takiej poradyWitam.Cześc tatuśku.Dawno cię tu nie było..
Popieram was w tym co napisaliście w sprawie natki a szczególnie Pirrllotta.Ja również uważam że twój partner dopiero teraz dojrzal do ojcowstwa i za wszelką cene chce naprawic błędy.Ty natko nie śpiesz się za bardzo i nie podejmujpochopnych decyzji.Czasami warto schowc honor do kieszeni- ale tylko czasami.Przemyśl sobie dobrze co tracisz a co zyskujesz i dopiero wtedy zobaczysz.