reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam wieoczrkeim
)
O ja juz jestem kobietki:-)
Maluda spi,a mi kregoslup wysiada pomalu,ale coz jak mi zabki wychodzily to pewnie tez chcialam na raczki

Wiem ze rozwod to nie latwa sprawa,juz bylo kilka w mojej rodzinie
a lepiej sie meczyc samemu niz ktos ma mnie meczyc
Natka mozesz troche obiadku mi podeslac bo cos mnie glod meczy

Maluda spi,a mi kregoslup wysiada pomalu,ale coz jak mi zabki wychodzily to pewnie tez chcialam na raczki

Wiem ze rozwod to nie latwa sprawa,juz bylo kilka w mojej rodzinie

Natka mozesz troche obiadku mi podeslac bo cos mnie glod meczy

Ja czy chce czy nie musze jeszcze troche poczekac,bo prosto jest wziasc walizki i wyjechac a co potem...juz postanowilam co zrobie,bo napewno nic sie nie zmieni,a zreszta ja zawsze sie ludze ze juz jest lepiej bo jeden dzien jest fajnie,ale po chwili wracamy do punktu wyjscia.....i znowu ujezdza na mnie....ehhhhhhhhhh:-(
mamoośka
Fanka BB :)
Ja czy chce czy nie musze jeszcze troche poczekac,bo prosto jest wziasc walizki i wyjechac a co potem...juz postanowilam co zrobie,bo napewno nic sie nie zmieni,a zreszta ja zawsze sie ludze ze juz jest lepiej bo jeden dzien jest fajnie,ale po chwili wracamy do punktu wyjscia.....i znowu ujezdza na mnie....ehhhhhhhhhh:-(
Oj skąd ja to znam...też czekałam na zmiany ale bezskutecznie- dobrze,że to już historia...
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dooooooooooooooooooooooobry wieczór!!! :-) :-) :-)
Dobry wieczór Wszystkim :-)sofiblue pewnie się pakuje - ale ma fajnie :-):-):-)

tiaaaaaaa Mama Julci, też tak miałam, ale jakoś szybko się opamiętałam.......teraz to już tylko historia. Juz pawie 4 lata błogiego spokoju.Oj skąd ja to znam...też czekałam na zmiany ale bezskutecznie- dobrze,że to już historia...
reklama
Lista zrobiona, zaraz prytaszczę torbę , jako że jutro nie idę do pracy, to pewnie będę do rana coś robiła. Jeszcze trochę, troszeczkę i zaczynam odliczać godziny. Cholebcia ja zawsze przed wyjazdem spac nie mogę ...............i wymyslam sobie wtedy najrózniejsze prace.