reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzieki Olka, ja teraz mam przeprowadzke ale jak juz bede na swoim to sie za to zabiore jak najszybciej i chetnie skorzystam z waszej pomocy:tak:

Oliwka juz spi?bo moj dzis bez drzemki w dzien to padl przed 20;-) takze troche czasu dla siebie

reklama
tez bardzo sie ciesze, co prawda to male mieszkanko i nie jest tak jakbym chciala ale zawsze to juz jakis krok do przodu...
zmykam na gotowe na wszystko;-)

Dobry wieczor:-)moj rojberek tez juz spi,kurde te moje dziecko normalnie mnie zaskakuje jak sie rozgada to szok,i nawet mu slowa wychodza:-Dta-ta juz ma perfekcyjnie opanowane atak poza tym umie babcia,choc,ide,jesc,jesiu,ojeja itp ciekawe po kim on taki zdolny jest:confused:

witam wieczorkeim.

dzięki dziewczyny za słowa otuchy:-) już mi lepiej:tak:

synek śpi juz od 20 wiec miałąm dużo czasu dla siebie, nawet fajny film ogladałam i się na koniec popłakałam :-p
u mnie sytuacja z remontem i złamaną reką mamy w miare opanowana. Przybył mój tato do pomocy wiec mamy teraz obie sielanke bo zajął sie wszyskim, łacznie z myciem garów w łazience i gotowaniem ... kochany jest.:-) ale bedzie jeszcze tylk otydzien a potem praca, ale zawsze to coś.

Martuchaa - oj zazdroszcze tej randki, oj też bym sobie poszła :-p baw sie dobrze
majus26 - powodzenia w pisaniu pozwu, ja chyba sama bym sobie nie poradziła z tym.

chyba uciekam spać bo późno, dobranoc i miłych snów - do jutra

witam w piątek z kawa.

phantas zaspalas:-p;-)

amelka u mnie to pierwsza randka odkad jestem sama:-D:-D
no i w sumie to raczej nic powaznego ale zawsze sie troche oderwe od tej rutyny;-)

majus wyobrazam sobie.
ale i tak dobrze ze juz sie zabralas za to, ja dalej odkladam:dry:
a piszesz na jakims przykladzie?
bo ja w ogole nie wiem jak to ma wygladac:confused:
Martucha mam wzor pozwu z internetu.Dziewczyny i jedno wiem napewno nigdy juz nie wezme slubu nawet jak poznam naprawde w porzadku faceta,wole zyc na ''kocia lape''jest to mniej stresujace.
No i dzien dobry wszystkim:-)

Ostatnia edycja:
reklama
matucha :-):-) - tylko troszeczkę. Do pracy dojechałam na 8.20 bo tramwaj miał opóźnienie :dry:
Dzisiaj od rana strasznie bolała mnie głowa, więc tak od 8.30 poleżałam jeszcze na biureczku :sorry::-) - dlatego dopiero teraz się melduję :-)

A pierwsza randka - na pewno będzie miło :-)

Do góry