Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Irmoo u nas też nie bedzie wielkiej impezki ;-) .Rodzina wszelaka daleko , daleko więc postanowiliśmy ze te pierwsze urodzinki spędzimy tylko w trójke z pysznym tortem piknikując nad oceanem:-)
Ale u nas też wielkiej nie będzie - podobnie jak na chrzcinach, wychodzi mi około 10 osób z rodziny - tylko najbliżsi. No a na drugi dzień chciałabym zaprosić 2 lub 3 małżeństwa znajomych z maluchami - wszystkich naraz nie dałabym rady, no ale to jeszcze zobaczę - nie wiem czy oni nas zaproszą a mają urodzinki trochę przed Karolkiem (znajomi ze szkoły rodzenia) więc się okaże
A ja tutaj napiszę bo może na wątek adresowy w zastrzeżonych nie każdy zagląda - dziewczyny dopiszcie się jeśli chcecie karteczki!!! Głuszka nie ma i Ani76 i jeszcze kilku osób ale ostatnio ich w ogóle nie widzę...ale jak się zjawią to tez zapraszamy!!! tylko szybko bo widać że na kartkie w takich ilościach trzeba w sklepach specjalne zamóienia składać
A u nas beda dwie imprezy hihihi. 15.06 prawdziwy roczek bo dokladne urodziny i bedziemy my, babcia, dwie prababcie, i chrzestni. bedzie torcik i swieczunia. a 24 czy 25 (nie pamietam ktory to niedziela) roczek w kosciele i uroczysty obiad w restauracji dla calej rodziny. W naszym ulubionym kosciele i roczki i chrzty odbywaja sie tylko w jedna niedziele miesiaca stad tak pozno po faktycznych urodzinach bedzie obchodzony roczek koscielny i impreza dla szerszej grupy gosci. Mi smutno byloby gdyby moj skarb w swoje urodziny nie mial torta i tej naj,naj,najblizszej rodziny. i prezentow od nas :-) W kosciele uroczystosc tez wazna ale impreza pozniej to juz malo wazne, i tort tez juz malo wazny ;-)
ja was przepraszam ale musze wysałc 25 kartek na majówkach i niestety juz mi finasowo nie starczy na czerwcówki. Dlatego nie podaje adresu bo sama tez wam nie będę wysyłać chociażbym bardzo chciala ale niestety nie wydolę z kaską:-(
Głuszku , kochana ciotko ale nikt nie wymaga zebyś wysyłała :-) każdy z nas rozumie że cieżko jest z kasą i wysłaniu kilkunastu kartek to nie tak hopsiu :-) ale z koleji to nie znaczy że nie możesz Marysi do listy dzieciaczków (z adresami) dorzucić :-)