reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Coraz Bliżej "roczek"...

Irmoo u nas też nie bedzie wielkiej impezki ;-) .Rodzina wszelaka daleko , daleko więc postanowiliśmy ze te pierwsze urodzinki spędzimy tylko w trójke z pysznym tortem piknikując nad oceanem:-)

reklama
u nas tez nie będzie wilekiej impry, tylko babcie i mój brat no może jeszcze chrzestni, ale z nimi to nie wiadomo jak pracują

Ale u nas też wielkiej nie będzie - podobnie jak na chrzcinach, wychodzi mi około 10 osób z rodziny - tylko najbliżsi. No a na drugi dzień chciałabym zaprosić 2 lub 3 małżeństwa znajomych z maluchami - wszystkich naraz nie dałabym rady, no ale to jeszcze zobaczę - nie wiem czy oni nas zaproszą a mają urodzinki trochę przed Karolkiem (znajomi ze szkoły rodzenia) więc się okaże ;)

U nas też nie będzie dużej bibki - jak tylko będzie pogoda, to na pewno spotkamy sie na działce:tak:

Sumka, ale masz fajowy avatarek:tak:

A ja tutaj napiszę bo może na wątek adresowy w zastrzeżonych nie każdy zagląda - dziewczyny dopiszcie się jeśli chcecie karteczki!!! Głuszka nie ma i Ani76 i jeszcze kilku osób ale ostatnio ich w ogóle nie widzę...ale jak się zjawią to tez zapraszamy!!! tylko szybko bo widać że na kartkie w takich ilościach trzeba w sklepach specjalne zamóienia składać ;)

Orientowałam sie co do karteczek i faktycznie z ta ilością to na jeden wzór nie ma szans;-) :laugh2:

A u nas beda dwie imprezy hihihi. 15.06 prawdziwy roczek bo dokladne urodziny i bedziemy my, babcia, dwie prababcie, i chrzestni. bedzie torcik i swieczunia. a 24 czy 25 (nie pamietam ktory to niedziela) roczek w kosciele i uroczysty obiad w restauracji dla calej rodziny. W naszym ulubionym kosciele i roczki i chrzty odbywaja sie tylko w jedna niedziele miesiaca stad tak pozno po faktycznych urodzinach bedzie obchodzony roczek koscielny i impreza dla szerszej grupy gosci. Mi smutno byloby gdyby moj skarb w swoje urodziny nie mial torta i tej naj,naj,najblizszej rodziny. i prezentow od nas :-) W kosciele uroczystosc tez wazna ale impreza pozniej to juz malo wazne, i tort tez juz malo wazny :tak: ;-) :tak:

ja was przepraszam ale musze wysałc 25 kartek na majówkach i niestety juz mi finasowo nie starczy na czerwcówki. Dlatego nie podaje adresu bo sama tez wam nie będę wysyłać chociażbym bardzo chciala ale niestety nie wydolę z kaską:-(

reklama
Głuszku , kochana ciotko ale nikt nie wymaga zebyś wysyłała :-) każdy z nas rozumie że cieżko jest z kasą i wysłaniu kilkunastu kartek to nie tak hopsiu :-) ale z koleji to nie znaczy że nie możesz Marysi do listy dzieciaczków (z adresami) dorzucić :-)

Do góry