Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A moja Ania od wczoraj dostaje wreszcie gluten! Wczoraj zjadła pierwszego Miśkopta (dziś już zjadła drugiego). W sobotę dostała też deser z kawałkami mango. Kupiłam jej dużo nowych słoiczków - z ananasem, mango, pomarańczami, truskawkami. Oprócz tego spaghetti z kurczakiem i coś z kluseczkami. I naleśniczki z jabłkami. Oczywiście wszystko po kolei będzie dostawać.
dziwczyny a kiedy chcialy byscie podawac malucha to samo co wy jecie???Ja chyba zaczne do roczku i tak juz prawie wszytsko jej,wazrywa owoce miecho,jeszzce tylko ryby nie probowala
Maxin moja też je prawie wszystko to co my jemy, z tym że my się odżywiamy dosyć zdrowo. Oczywiście Amelka dostaje rzeczy niedoprawione a np zupę pomidorową z letnich pomidorów robię przecier.
Z niewiadomych mi powodów Amelka dławi się kawałkami jedzenia ze słoiczków, a zwykłe jedzenie może być w kawałkach i je uwielbia. Zaraz idę zrobić małej pulpety ))))))))
Macie może jakieś przepisy na jakiś sosik na ten ryż i pulpety, bo ja do tej pory polewam jej to rosołkiem (żeby nie było za suche) ??????????
ewe ja do naszych pulpetów robię zawsze sosik pomidorowy z takiego przecieru pomidorowego na bazie rosołku z kostki i doprawiam go. MOżna też zrobić sos koperkowy.