reklama

Cos innego niz mleczko...

Głuszku bardzo współczuję. U Poli dużo lepiej- czasem zrobią się jej szorstkie policzki, ale ogólnie jest dobrze. Dostaje banana- kupnego, nie ze słoiczka, dałam jej też schab z suszonymi śliwkami z DAŃ SMAKOSZA i bardzo jej smakowało i nic jej nie wyszło. Tak więc ogólnie już powoli zaczynamy dawać różne rzeczy, ale na razie bez mleka czy jego przetworów i potraw z naszego talerza też jej nie daję.
......................................................................................................................
Przy okazji pobytu w górach- zajechaliśmy do Pragi. Weszłam tam do apteki i słuchajcie tam rzeczy zawierające gluten są od 6. m-ca- na przykład chrupaczki, czy inne podobne herbatniczki były właśnie od 6.
Kaszka z miodem też od 6.- a przecież miód to też silny alergen- naprawdę różnice są duże....

reklama
No cóż. co kraj to obyczaj. A tak naprawde to kazda mama zna najpeliej swoje dziecko i sama widzi co mu szkodzi a co nie i to co pomaga innym wcale nie musi bycnajlepsze dla jej dziecka.JA raczej sie trzymam tego co jest na opakowaniach-chodzi mi o ograniczenia wiekowe. mimo to ostatnio Julcia na policzkach ma cos jakby kaszke i nie wiem czy to na jakis pokarm> jesli tak to na jaki bo nic nowego jej nie wprowadzilam:(

Gluszek ja tez czesto myslo o Marysia ona jest taka sprytna i madra,wiesz na pewno przyjdzien ten dzien i mala wszytsko bedzie mogla jesc i tak dobrze sobie radzicie;-) :tak:

U nas ja na razie moze byc ma na klatce caly czas bo sie drapie,ale na twarzy jest ok:-)

Głuszku bardzo wam współczuję i naprawdę Cię podziwiam. Jesteś wielka!
Ale tak jak piszą dziewczyny na pewno jej to przejdzie!

A propos było coś o łososiu. U nas też widziałam słoiczek z łososiem - chyba z Bobovity (a może Gerbera) i z Hippa też jest słoiczek z rybą - oba po 12 miesiącu.

kacha to Ty pisałaś o tej kaszy jaglanej no nie???to co ja mam z ią zrobić??tylko ugotowć?ugotować zmiksować???z masłem???z mięsem???z warzywami???

No dyskusja po prostu taka dla dyskusji ;) Czasem trzeba trochę pomącić i podyskutować i tak wyszło że wszystkie się ze sobą zgadzamy :)

Biedronka : a czemu pytasz ile mam lat bo jestem ciekawa :) Prawodopodobnie wydaje Ci się że mam jakoś bardzo mało albo bardzo dużo, zastanawiam się tylko dlaczego :)
Boję się że źle jakoś odczytałaś moje posty albo coś takiego i teraz myślisz że jestem jakaś głupia albo co :) Napisz bom ciekawa. I obiecaj ze jak napiszę ile ja mam to Ty napiszesz ile Ty.

Głuszek: Powiem Ci szczerze że naprawdę Cię podziwiam jak sobie radzisz, ostatnio Ignacowi coś wyskoczyło na polikach nie wiem od czego i w ogóle nie iwem co zrobić :) Frustruję się strasznie bo myślę że już znalazłam o co choidz a to jednak nie to... A przecież to jest tylko jakieś zaczerwienienie na policzkach nic strasznego, w porównaniu z alergią Marysi.
W kazdym razie przyłączam się do dziewczyn, które mówią że to minie - to znaczy może cos tam zostanie, ale większość minie na pewno - może po prostu Marysia ma mniej dojrzałe jelita i więcej jej się przedostaje do krwi potencjalnie alergizujących białek? Tak czy siak w końcu musi minąć.
A plusem jest to, że potem jest ulga niesłychana... Jak poradziliśmy sobie z problemami ze snem które miał Ignac to po prostu było inne życie :) Życzę Wam żebyście wyszły z tego jak najszybciej :tak:

Aga

aż czkawki dostałam Zgred nie byłamyślę ani,że jesteś b młoda,ani stara,ani nic z czystej ciekawości pytam nic więcej,żadnych podtekstów
ja 11 stycznia skończyłam 23:)

Zmyliła mnie ta ilość wykrzykników i to że akurat ja zostałam wyróżniona pytaniem o wiek - ale może wiek innych użytkowniczek już znasz :))

Tak to jest na internecie kiedy musisz domyślać się tonu wypowiedzi na podstawie układu znaków interpunkcyjnych :) Ale szkoda widzisz myślałam może że Ci podpadłam i się trochę pokłocimy ale widzę nic z tego ;)))

Ja mam prawie 27 - przepraszam za tą czkawkę :)
Oczywiście jeśli chodzi o wiek duchowy to zatrzymałam się na jakichś 24 - zawsze jak słyszę że ktoś ma 24 to myśle : o tyle co ja, dopiero później muszę sobie przeilczyć wszystko :) Poprzedni taki próg miałam na 17, dopóki nie przekroczyłam 24. Pewnie to dlatego że jeszcze nie skończyłam studiów - może jak wreszcie obronię pracę to dopadnie mnie starość.

Agnieszka

reklama
danke sehr zgred ano znam wiek większości z dziewczyn,jeszcze w czasie ciąży gadałyśmy o sobie,poza tym są daty na tym zamkniętym wątku,więc wiem:))))a jeśli chodzi o to czy piszę drukowanymi np,jakbym mogła to własnie tak bym pisałą,ale się nie da:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry