Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chyba ze przemyce w zupie.
dokladnie nie wiem musze isc do przeychodzni bo to na mojej wadze, moim zdaniem je bardzo malo, w przedszkolu mysla ze ja glodze chyba bo jest najchudsza z wszystkich dzieci
wszyscy sie pytaja co ona taka drobniutka?? a ja nie wiem co mam zrobic, ja w jej wieku bylam mops co latwiej przeskoczyc niz obejsc, boje sie ze to zle wplynie na jej rozwoj bo na centylach widze ze spadla o 1 poziom od najwyzszego jaki miala w 3 miesiacu zycia tak samo ze wzrostem!! to chyba cos swiadczy chwilami mam schize ze przezemnie cos jej bedzie 

dziewczyny ja jestem przerażona tym, że moja Julia nie je w ogóle mleka, kaszki nie tknie sie i już

i ja się tym nie martwię. Też ostatnio mięska je mało, chyba że do zupki bardzo drobno pokroję albo w drugim daniu to zje mięciutkiego indyka. Ogólnie je podobnie jak reszta dzieciaczków, ale co ważne - jest zdrowa i tego trzeba się trzymać. Wagą to bym się zbytnio nie przejmowała, zresztą wzrostem również nie, bo my mamuśki przecież do wielkoludów nie należymy ;-):-) Ale jak się martwisz to jest teraz w Polsce taka kampania Kampania Rosne-Zdrowo.pl || niskoros