Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

I tez z tych centyli leciała na łeb na szyję w okolicach 7 miesiaca życia, bo była juz na 25 centylu wagi i 70 wzrostu. Już dużo nocy nie przespałam z tego powodu, zaliczyliśmy wszystkie badania, szpital, specjalistów różnych etc. Wniosek-taka jej uroda. Jest szprotka po prostu, wysoka, szczupła. Nie wygląda na zabiedzoną, ma raczej kiepski apetyt, ale uważam, że dzieki naszej ciezkiej pracy i tak dużo je.A Krysia ma według mnie prawidowy jadłospis. Głowa do góry, pewnie kiedys się to zmeni i bedzie jak my uwazać na kalorie żeby za duzo w uda nie poszło
. Pozdrawiam
Alek ostatnio ma jakiś wstręt chyba i normalnie juz siły na niego nie mam...tzn. jak robie mu mleko to woła- "mleko, mleko..." i sie nie może doczekać a potem wypija pół butelki i odpycha i koniec. Jeszcze niedawno potrafił zjeść rano kaszy z owocami na gęsto albo wypić kakao a teraz nic rano z mleka, zupa mleczna też "blee", tylko kanapka i herbata czy sok, potem jogurt albo serek zje, a na noc dostaje butle. To robie mu 210 a on z 90, 60 zostawia
Ser żółty uwielbia, jajka, obiady je dobrze, ale to mleko to ostatnio masakra. Zęby mu wyłażą ale nie wiem co to ma wspólnego z mlekiem
Waży ok 12 kg i ma 85 cm. Alek uwielbia czekolade ze słodyczy i lubisie, biszkopty mu sie przejadły.