reklama

Cos innego niz mleczko...

reklama
a ja lubie marchewke z jabluszkiem... Olek jak narazie to wciana wlasnie to przewaznie... jemu tez smakuje... a ta dynia z ziemniakami taka jakas mdla...

mi kazała dziś lekarka podawać małej zupę:brokuł, ziemniak, marchew. Przez dwa tygodnie jak będzie ok to mam wprowadzić mieso bo anemia...... Ale chyba jej zaczne wprowadzaćp oklei te warzywa. Ale najpier Sinlac. Kurcze moja strsznie mało je mleka w dzień po 80 ml 4 lub 5 x . W nocy 150, 120 i 120. Czyli mało. Jak jej dam Sinlc i zupę to mi wypadną dwa mleka. Acha i mam dawac przegotowane javłko. MNIJE UCZULA!!!! A w słiczkach jest ponoc surowe

Ja też próbowałam mojej dawać gotowane jabłko z ogrodu mojej babci (bez chemikaliów), ale pluła nim strasznie.
Będę próbowała dodać może trochę kleiku lub kaszki na początku, żeby zniwelować kwaśny smak.

Ja z Natalki jestem bardzo zadowolona,co jej dam to jej ze smakiem oby tak dalej,tak szybko otwiera buzie ze czasmi nie nadanrzam nabierac lyzeczke:-) :-) :-) Na poczatku po jablku otrzepywala sie,ael jadla dalej:-D
Teraz jak bede w domu postaram sie zaczac jej gotowac,tylko szkoda,ze nie mam zamrazalki i wszystko co gotuje musi byc zzjedzone od razu,a tak to bym raz w tygodniu nagotowala roznosci i codziennie mozna by byo wyciagac obiadki,no zobacze jak to rozwiazac :baffled:

reklama
głuszku Marysia mało w dzien ale w Nocy sporo nadrabia z jedzeniem moja w nocy nie je a w dzien z mleka ma 3 posiłki po 150ml +obiadek i deser to na całą dobe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry