reklama

Cos innego niz mleczko...

dzieki dziewczyny
wiecie co?nie wiem , ale po prostu mnie to zabolalo, bo ja naprawde robie wszytsko zeby wychowac dobrze Hafse, z reszta jak kazda z nas!tylko jakies wyrodne matki nie chca dobrze dla swoich dzieci!!a ona mi z takim tekstem wyjezdza, tym bardziej mnie to boli ze jest moja mama azanowa(chrzestna inaczej) i milam kiedys z nia extra kontakt. nadal ja lubie ale po prostu po rozmowach z nia jestem troszku zdolowana, albo tekst:jestes glupia jesli chcesz przerwac karmienie po roku juz!
kurde to moja decycja nie?
a w ogole to ona mnie poniza takimi tekstami.
z jednej strony odechciewa mi sie kontaktu z nia, a zdrugiej...to siostra mego taty, ktory nie zyje, a chcialbym miec kontakt z rodzina taty, tym bardziej ze ona mieszka z babcia moja, a poza tym jej maz to brat rodzony mojej mamy, wiec podwojna rodzina.
sorry ze wam sie tak zale, ale ...same wiecie.
no i tak po glebszym zastanowieniu sie stwierdzam: jestem dobra matka i nikt mi nie wmowi ze jest inaczej. mam prawo do popelniania bledow i juz!

no ..musialma to "powiedziec glosno" bo ostatnio mialam watpliwosci

jejku sorry jeszcze raz

reklama
Tamarunia - jestes super mamusią - każde dziecko chciałoby mieć taką :tak:- i nie daj sobie wmówić inaczej.:-):-)
Kochasz Hafse nad życie i chcesz dla niej jak najlepiej i to jest najważniejsze - a karmienie piersią to jest tylko wyłącznie twój wybór.
W naszych czasach to nie ma znaczenia jak się karmi. Rozumiem takie teksty 100 - 200 lat temu jak nie było sztucznego mleczka - to racja - musiałąbyś dziecko zagłodzić - ale teraz. Bee - nieładnie z jej strony.

Tamarunia wiem ze łatwo mi pisac bo wiem jak serce boli jak sie słyszy takie teksty od rodziny ja usłyszłam jak chciałam wracac do pracy ze co ze mnie za matka dziecko to nie zabawka która jak sie nią znudziłas to wracasz sobie do pracy a ja zucasz w kąt
i takie teksty wiem ze bolą ale nie przejmuj sie nimi ja woiem ze tylko Natala sie dla mnie liczy i tylko dla niej zyje a wracam do pracy aby mnie było stac na ładny ciuszek tak jak Ty dajesz mieszanke bo wiesz ze widocznie wyjdzie jej na zdrowie i nikt nie ma prawa sie wpierdykac
GOSIEK no to świetnie ze w koncu jakis promyczek juz nie długo i całe słoneczko nad Wami zaswieci.

reklama
dzięki heksa i kasiunka

dzisiaj zjadł jabłuszko z malinkami i kleikiem ryżowym - i cera super - hip hip huraa :-):-):-):-):-) - jeszcze jak mu jutro nic nie wyskoczy to malinki tez może MIrek jeść.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry