reklama

Cos innego niz mleczko...

mój głodomorek wsówa wszystko ostatnio dostał kartofelka z masłem i zajadał sie na na codzeń to rano o 6 cyc potem deserek potem zupka ( marchewka kartofel pietruszka łyżka masła i zagęszczone kleikiem ryżowy) a potem do wieczora cycek

reklama
ja na razie daje małej zupkę jarzynową, ale 1 słoiczek to na 3 dni wystarcza, więcej się nie da w nią wepchnąć ;-) oraz jabłuszko też na 3 razy
oprócz tego trochę soczku jabłkowego albo jabłkowo-winogronowego - zeby trochę kupka rzadsza była ;-)

a ja chce sie pozalic!
dzisiaj rozmawialm z moja ciocia na temat karmienia piersia i wlasnie zeszlo na temat, ze ona 1,5roku byla na dicie bo corka byla alergiczka i ja mowie ze jaa chyba nie dalabym rady i bym odstawila od piersi dla mleko dla alrgikow, a ona mi mowi....tzn ze nie dojrzalas do roli matki!!!!!
***** sorry

Ależ mnie denerwują takie teksty. Przecież to, że odstawiamy nie robi z nas gorszych matek! A półtora roku na diecie, po której i tak nie widać u dziecka poprawy to załamka. Lepiej być szczęśliwszą, zadowoloną matką, bo to dziecku na pewno wyjdzie na dobre.

ALe głupia ta ciotka. Sory ale tak uważam. ALe by ode mnie usłyszałą. Ja bym mmogła być 1,5 roku na diecie. GDYBY ONA MIALA EFEKTY!!!! A bycie na diecie dla samego bycia i robienie z siebie mączennicy bo matka polka bo trzeba karmic piersia bo mleko matki bo najlepsze JEST WŁASNIE DLA MNIE OZNAKĄ ZE SIE NIEDOJRZAO DO BYCIA MATKĄ. Bycie matką to podejmowanie decyji kóre dla dziecka są słuszne i najlepsze. Skoro moje mleko niensuzy mojemu dziekcu i moja restrykcyjna dieta nic nie dale to najlpeszym wydaje mi sie kamrmienie takim mleczkeim zeby dziko było zdrowe i nie uczulao isę na koleje produkty. Spry ze tak ostro ale się wqurwiłam bardzio. ,.. normlanie terror laktacyjny

reklama
oj Tamarunia - nieładnie ta ciotka gada

a mój jak jada zupki itp. - to przy każdej łyżeczce otwiera buźkę i mówi " AM" - super to wygląda, aż chce się karmić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry