Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wiec musze mu tak skladac sama a i tak czasami wyjmuje sobie z buzi rozdzieli i zje sam dodatek a bolke wyzuci spryciarz
No a wczoraj co mi zrobil cyrk bo normalnie zaczal jesc kopytka i pulpeta a ja w trakcie dolozylam m marchewki z groszkiem i normalnie juz byl koniec jedzenia
plul i plakal wiec musialam wywalic to w koncu i otworzyc ukochany sloiczek bo juz z 5 godzin nic nie jadl i byl glodny i zly i juz sie do niczego nie chcial przekonac...dziwne bo wczesniej to normalnie jadl...a dzis zrobilam rosol ktory tez uwielbial i zaraz zobaczymy czy cos mu sie nie odwidzialo...jak tak chyba oszaleje...wkurza mnie jak zrobie mu cos do jedzenia a potem musze otwierac sloik...qrna co oni tam dodaja jakies srodki uzalezniajace dzieci
fakt ze chyba znowu zab mu wylazi i ogolnie jest marudny ale to jest irytujace!
!
Ja mu daje rozne rzeczy i z naszych talerzy sprobowac i robie mu wersje dla dziecka ale niestety czasem ma takie odloty ze nagle cos jest juz blee np. raz lubi ziemniaki a raz ma az odruch wymiotny jak mu dam, a sloiki zawsze sa cacy...no moze nie wszystkie ale prawie