reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

MEA ty dopiero zobaczysz ile bedziesz miała wydatków,az cie głowa zaboli.Ty masz to szczescie ze masz wory ciuszków od siustr,ja niestety wszystko musialam kupic sama:-(

wiem wiem !! poczynajac od mebli przez lozeczko wozek ... masa tego bedzie i tzreba to w czasie sensownie rozlozyc bo jak by mi wszystko przyszlo w grudniu kupowac to tych naszych barborek braknie !!!! siostra mnie przesadami straszy ze wozek i lozeczko to sie kupuje po urodzeniu ale ja tam wole miec chyba wszystko wczesniej bo jak znam mojego meza to wymieknie i kaze mi z malenstwem na rekach jezdizc za wozkiem !!!

reklama
ja dzis polazilam troche po sklepach dla maluszkow ... ot zeby popatrzec ... i sie ZALAMALAM !!! ceny sa powalajace !!! wszystko albo niebieskie albo rozowe bleeee ja chce zielone !! albo zolte !! a ceny lozeczek czy wozkow to juz kompletny kosmos ... jak tak dalej pojdzie to wypatrze jakis w sklepie a potem polowe taniej nowy kupie na allegro ...
Dokładnie...ja jak chciałąm kupić coś uniwersalnego (nie znamy jeszcez płci) to naprawdę niezle się naszukałam ! Chciałabym bardzo znać juz wiedzieć czy chłopaczsko czy dziecwzynka będzie ,bo w Warszawie jest teraz mnóstwo przecen i super ciuszki można za połowe ceny kupić ! ale nie ma nic uniwersalnego:no:albo różowe,albo niebieskie :wściekła/y:
A co do zakupu wózka czy łozeczka ,to ja też mam plan obejżeć w sklepie a kupić na allegro...pare stów się zaoszczędzi :tak:

Ostatnia edycja:
Dokładnie...ja jak chciałąm kupić coś uniwersalnego (nie znamy jeszcez płci) to naprawdę niezle się naszukałam ! Chciałabym bardzo znać juz wiedzieć czy chłopaczsko czy dziecwzynka będzie ,bo w Warszawie jest teraz mnóstwo przecen i super ciuszki można za połowe ceny kupić ! ale nie ma nic uniwersalnego:no:albo różowe,albo niebieskie :wściekła/y:
A co do zakupu wózka czy łozeczka ,to ja też mam plan obejżeć w sklepie a kupić na allegro...pare stów się zaoszczędzi :tak:

mi wlasnie wczoraj szfagierka zakomunikowala ze lozeczko dostane od niej jednak ... Laura (2,5 roku) postanowila ze odda swoje ulubione lozeczko dzidziusiowi :) bo dzidzius jest malutki i musi miec male lozeczko a ona juz jest duza i bedzie spala na duzym lozku :)

reklama
Ale to słodkie, świetne! No i sam od siebie.. nono... pozazdrościć. Mój póki co tylko jak jest jakiś dział dziecięcy to wszystko obejrzy, obmaca, ale kupować narazie nie chce.

Do góry