reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

Moje lumpkowe zbiory (3 rzeczy są nowe)-zbierane przez 3 miesiące;-)Wczoraj dokupiłam jeszcze parę wkleję fotki wszystkiego jak zacznę prać i prasować:-)

Załączniki

• ciuszki III.jpg
    ciuszki III.jpg
    58,9 KB · Wyświetleń: 92
  • ciuszki.jpg
    ciuszki.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
reklama
ja ciuszków mam już cały wór. dziś kupiłam wreszcie kombinezonik na zimę i kilka innych ciuszków! pochwalę się jak wyschną (bo właśnie się piorą)

Lilijka :) sliczna kolekcja :tak:

Ja dzis tez byłam na łowach heeee ,nazbierałąm kilka fajnych ciuszkow ;-).Na dniach wkleje foto :)

Pisałam już o tych rzeczach - ręczniczek od babci dla Małej i pieluchy - tetra i frotka;)) Ten ręcznik to szalenie mi się podoba:))

Georgina ale super tetry z nadrukiem!Skąd takie masz?I ja kupiłam śliczny kombinezonik na zimę:
ZIP ZAP Kombinezon Zimowy i Zajączki 68 (695072905) - Aukcje internetowe Allegro
http://www.allegro.pl/item693803147_sliczny_kombinezon_dla_chlopczyka_czapka_62.html

Przezornie biorę większy rozmiar: będę mieć dwa, jeden na 62 a drugi na 68cm
Miał być jeszcze polarowy...z misiem..ale ktoś mnie ubiegł na aukcji;-)
http://www.allegro.pl/item695080262_ladybird_polarowy_kombinezon_z_kubusiem_62.html
..więc szukam dalej;-)

Kurcze zazdroszcze tym dziewczyna ktore znaja juz plec !!!!!!! Ja nie mam pola do popisu przy zakupach ,ble plec nieznana wiec biore tylko uniwersalneeeeeeeee

Lilijka jezeli chodzi ci o tetry kolorowe i to sa dostepne na allegro rozne wzory
np.masz tutaj aukcje
PIELUCHY kolorowe TETROWE tetra 70x80 PROMOCJA! (690576436) - Aukcje internetowe Allegro
a tutaj masz flanele
PIELUSZKI FLANELOWE PIELUCHY FLANELA NAJTANIEJ (694365632) - Aukcje internetowe Allegro

sa jeszcze inne wzroy i kolory tylko trzeba poszukac :)

Ja z Antosieim pierwsze miesiące uzywałam tylko pieluszek tetrowych, neistety synus uczulenia od innych dostawał:-( No i z doświadczenia powiem Wam, że tetrówki tez się róznią:tak: Ja osobiście wolę dotknąć, pomacać bo teraz większość niestety sztywna jest, nawet po gotowaniu tej sztywności nie tracą:-( A flanelowe pieluszki praktycznie sie nie przydawałay, kilka sztuk mozna mieć ale więcej nie ma potzreby.

reklama
Ja z Antosieim pierwsze miesiące uzywałam tylko pieluszek tetrowych, neistety synus uczulenia od innych dostawał:-( No i z doświadczenia powiem Wam, że tetrówki tez się róznią:tak: Ja osobiście wolę dotknąć, pomacać bo teraz większość niestety sztywna jest, nawet po gotowaniu tej sztywności nie tracą:-( A flanelowe pieluszki praktycznie sie nie przydawałay, kilka sztuk mozna mieć ale więcej nie ma potzreby.
Bratowa kupila wlansie z allegro tetrowki kolorowe i sa super ....tylko niewiem od ktorego sprzedawcy musze podpytac !!!!z flanela masz racje ja doslownie zakupie kilka sztuk !

Do góry