• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

cukrzyca ciążowa

reklama
Moje dzisiejsze wyniki po 75 g

na czczo - 81
po 1h - 121
po 2 h - 143

i nie wiem czy one są w normie....a do tego mam taki dziwny wynik jak mycha12...po godzinie mniej we krwi niż po 2....hmmmm...

Aga wiem! ten mój wynik był dziwny ale kobietka w laborat. zapewniała ze badanie jest dobrze przeprowadzone bo też zwróciła na to uwagę. Lekarz tez oglądał więc :P nie bede sie kłócić nie! ;)

kurde, zastanawiam się czemu ja jeszcze skierowania na glukozę nie dostałam? czyżby trzeba było pani doktor przypomnieć? A może mam jeszcze czas?

Adasiu no tak właśnie mi się wydaje,że wszystkie macie to już za sobą, a moja ginekolog nawet o tym nie wspomina, dała tylko skierowanie na przeciwciała i posiew moczu. Następna wizyta 19 więc nie omieszkam jej o to spytać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry