• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

cukrzyca ciążowa

Jeju,a ja jutro rano ide na to badanko... ::) Mam nadzieje,ze wszystko dobrze sie skonczy i nie padne tam z glodu,nie zwymiotuje,no i ze wyniki beda w normie... Tak bardzo sie jakos boje... :( Ale staram sie byc dobrej mysli...

reklama
Aga nie martw się , będzie dobrze.Wystarczy dieta zobaczysz i dzieci napewno będą zdrowe :) byłam dwa razy u diabetologa i u dietetyczki też i naprawdę nie masz się co martwić.A po ciąży żadko kiedy zostaje cukrzyca, musiałabyś zaniedbać prawidłowe odżywianie żeby tak się stało.

adasia dziękuję...też tak się pocieszam...że może się okaże, że to był fałszywy alarm, ale z drugiej strony ciesze się, że mam tak czujnego gina i nie odpuścił tych wszystkich prób, że widać, że się stara...
...jak mi chłopaki podrosną...to normalnie im "wleje za to wszystko" albo na dyskotekę ich nie puszczę....a co :laugh:

Mycha,tak tez bylo. :D Wypilam "duszkiem" szklanice tego roztworu,zagryzlam cytrynka i bylo po wszystkim. :D Mniam! :P

W poniedzialek wyniki - mam nadzieje,ze bedzie wszystko tak ok,jak podczas tego badanka. :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry