Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ee ...temat o cycach a mamy cycowe o butelkach gadają
dla odmiany mamy butelkowe o porodach w swoim dziale
Idę na ogólne forum bo się pogubić można![]()

A ja mam z kolei inny problem. Otóż skąd wiecie, że wasze dzieciaczki się najadają, albo nieMaciek nigdy nie woła, że jest głodny. Przystawiam go w dzień do piersi co około 2,5-3h, ale może też dłużej nie jeść i się nie awanturuje
Nie mam pojęcia czy mu starcza mleczka z jednej piersi
Jak go karmię w nocy to nie wypluwa piersi tylko trzeba mu wyciągnąć bo zasypia przy niej. No i jak go rozbudzę i wyciągam tą pierś z buzi to nie wykazuje dalszej chęci jedzenia
Ssać ssa ale to raczej dla samego ssania ;-)
aż spróbuję. spod pachy karmiłam w szpitalu - tam mi było wygodnie, Danielątko na łóżko, mama na niskie krzesło i jemy. w domu karmię w 99% na leżąco bo tak nam najwygodniej, kilka razy się zdarzyło w pozycji siedzącej. ale jeszcze nigdy nie ściągałam mleczka podczas karmienia - może dlatego że mam mały biust i muszę przytrzymywać pierś Danielkowi bo wypuszcza z dzióbka.
hahaha, podziwiam za pomysłowość![]()
Nie chce tak szybko zgasic tlacego sie swiatelka nadzieji ze chwyci
Bo to taka moja ostatnia deska ratunku. Po tylu wyprobowanych przeze mnie butlach jak sie nie uda z ta to juz chyba bedzie oznaczalo ze powinnam odpuscic (odruchowo napisalo mi sie "chyba" ;-)). No nic, jak sie obudzi to bedzie nasza chwila prawdy...trzymam kciuki!!
sluchajcie, a czy Wasze pociechy puszczaja smrodkowe bączki?![]()
Hehe, dokładnie! Tylko czasem jak trzymam go na brzuszku na kolanach i mi taką serie smorków walnie w twarz to oddychać nie mam czym.... i się właśnie zastanawiałam czy to normalne, bo kiedyś to wszystkie bączki były bezwonne.Czasami na potęgę! Pewnie zależny co zjemAle jak mały pierdnie to robi taka zafascynowana minę
![]()
Czasami na potęgę! Pewnie zależny co zjemAle jak mały pierdnie to robi taka zafascynowana minę
![]()

Hehe, dokładnie! Tylko czasem jak trzymam go na brzuszku na kolanach i mi taką serie smorków walnie w twarz to oddychać nie mam czym.... i się właśnie zastanawiałam czy to normalne, bo kiedyś to wszystkie bączki były bezwonne.
Nigdy nie rozumialam fascynacji mlodych rodzicow akurat tym aspektem rodzicielstwa
Juz rozumiem