Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to ma aż takie znaczenie czy październik czy listopad? Skoro miałaś tylko jednego partnera?W październiku zaczęłam się spotykać z moim obecnym mężem. W grudniu nie dostalam miesiączki. Urodziłam na koniec sierpnia. I wiem że fizycznie jest możliwe żebym szybciej zaszła w ciążę. Ale siedząc w domu zaczęłam wymyślać jakies głupie problemy. A ten jakoś cały czas chodzi mi po głowie. Od października nie spałam z nikim innym Ni mój mąż
W październiku zaczęłam się spotykać z moim obecnym mężem. W grudniu nie dostalam miesiączki. Urodziłam na koniec sierpnia. I wiem że fizycznie jest możliwe żebym szybciej zaszła w ciążę. Ale siedząc w domu zaczęłam wymyślać jakies głupie problemy. A ten jakoś cały czas chodzi mi po głowie. Od października nie spałam z nikim innym Ni mój mąż
No może nie, bo z poprzednim partnerem byłam do końca sierpnia początku wrześniaA to ma aż takie znaczenie czy październik czy listopad? Skoro miałaś tylko jednego partnera?
No nie zylam w celibacie. Poprzedni partner we wrześniu więc prawie rok w ciąży nie chodziłamJeżeli dziecko urodziło się 28.08, ostatnia miesiączka była w listopadzie poprzedniego roku, miałaś stałego partnera to skąd pomysł, że do zapłodnienia doszło akurat w październiku?? Chyba, że jesteś pewna na 1000%, że cały listopad i grudzień zylas w celibacie...
Dziwne to wszystko. Niby nie ma znaczenia, a jednak pytasz. No nic... Nie drąże już dalej. Tak czy inaczej jeżeli data urodzenia to 28.08 to miesiączka była w okolicach 20.11. a ewentualne poczęcie na początku grudnia. No chyba że np urodziłaś o tydzień, dwa pięć za wcześnie. To wtedy musisz sobie skorygować o ten czas do przodu.No może nie, bo z poprzednim partnerem byłam do końca sierpnia początku września
Zapytałam tylko czy to możliwe.A ja dalej nie rozumiem o co chodzi z tym październikiem?? Jeżeli wspolzylas w listopadzie i grudniu to może wtedy doszło do zapłodnienia, wtedy poród 28.08 i wszystko się zgadza.