Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
[emoji33] mniam ! Wrzuc przepis koniecznie ! Mnie dzis naszlo na hot dogi wiec maz wraca i robiDoczytałam o Zielince, pamiętam coś z tymi centymetrami tam było, a z tygodniami ciąży. Ja się nie znam to się nie wypowiadałam. Tylko przepraszam jeśli ktoś się obraził jak sześciolatek za słowa innych, no błagam was. Już nie jedne akcje czytałam tu, a rozmawiają/piszą dziewczyny. Wszystko rozumiem, ale zabierać zabaweczki i wynosić się z piaskownicy już nie. Może ja za stara jestem i inaczej to robię.
A wracając do temu ciąży, właśnie pochłonęłam dwa serki Vital z Biedronki. Mniam... smakują mi przeokrutniedziś postanowiłam zrobić mężowi dobrą kolację będzie tarta z krewetkami
![]()
Lepiej nie idz. Kobietom w ciazy to jet szczegolnie nie wskazane.Anula super wiadomość gratuluje .
Ja dzisiaj mogłabym cały dzień spać , wstałam wstawiłam pranie gotuje zupkę ale myśle tylko o łóżku głowa mnie boli może coś z ciśnieniem się dzieje . Poszłabym ba spacer ale wszyscy dudnią o tym smogu ze lepiej nie wychodzić.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Doczytałam o Zielince, pamiętam coś z tymi centymetrami tam było, a z tygodniami ciąży. Ja się nie znam to się nie wypowiadałam. Tylko przepraszam jeśli ktoś się obraził jak sześciolatek za słowa innych, no błagam was. Już nie jedne akcje czytałam tu, a rozmawiają/piszą dziewczyny. Wszystko rozumiem, ale zabierać zabaweczki i wynosić się z piaskownicy już nie. Może ja za stara jestem i inaczej to robię.
A wracając do temu ciąży, właśnie pochłonęłam dwa serki Vital z Biedronki. Mniam... smakują mi przeokrutniedziś postanowiłam zrobić mężowi dobrą kolację będzie tarta z krewetkami
![]()
Zielinka i to mi sie podoba, ze sie odezwalas. Brawo dziewczyno!! Nie przejmuj sie to po pierwsze, wiesz swoje i juz, a jak sie mylisz to utnij temat. Ja zlosliwie tego nie pisze, ale nie uciekaj bo to najgorsza zawsze opcja. O swoje dziecko bedziesz nie raz walczyc, a nie uciekacWybacz ale uznałam za logiczniejsze oszczędzić sobie stresu,bo wcale nie jest mi potrzebny i "zachować się jak sześciolatek niż tłumaczyć się jak wariatka i czytać jaka to jestem niemądra![]()