Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My możemy sobie nie wyobrażać, że jakieś badanie jest / nie jest wykonywane. Lekarze wiedzą co robią, wiedzą jaki mają sprzęt, na ile badanie USG daje wiarygodne wyniki, mają swoje przyzwyczajenia. Nie wierzę, że lekarz, który ma 20-,30-,40- letnią praktykę przestaje badać na fotelu od tak. Pewne tendencje w medycynie też ulegają zmianie. nigdy nie wchodzę w kompetencje specjalistów, bo sama nie lubię, gdy ktoś kto nie ma pojęcia o mojej pracy to robi.
My możemy sobie nie wyobrażać, że jakieś badanie jest / nie jest wykonywane. Lekarze wiedzą co robią, wiedzą jaki mają sprzęt, na ile badanie USG daje wiarygodne wyniki, mają swoje przyzwyczajenia. Nie wierzę, że lekarz, który ma 20-,30-,40- letnią praktykę przestaje badać na fotelu od tak. Pewne tendencje w medycynie też ulegają zmianie. nigdy nie wchodzę w kompetencje specjalistów, bo sama nie lubię, gdy ktoś kto nie ma pojęcia o mojej pracy to robi.
Zgadzam się z tobą tym bardziej ze od kiedy mamy dostęp do internetu każdy myśli ze jest mądrzejszy od lekarzy
). Ale ten lekarz to "przyjaciel rodziny" i chyba ma świadomość, ze gdyby coś się stało to mój kuzyn - jego serdeczny przyjaciel urwałby mu.... noooo..:-)U mnie standardowo na samolot ale usg dopochwowo dokładnie dopiero określiła długość szyjkiDziewczynki a powiedzcie mi, czy to badanie dł szyjki macicy na połówkowym robi się dopochwowo czy przez brzuch?
U mnie zawsze na wizycie jest "samolot", bo cały czas walczę z infekcjami. Dodatkowo mam masaże na kręgosłup i ortopeda dał zalecenie, aby sprawdzać stan szyjki, więc mój gin sprawdza ręcznie podczas badania.. Na szczęście mówi, że jest wszystko ok. Być może sprawdza też podczas usg, ale o tym mi już nie mówi :-)