reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Z ćwiczeniami lepiej zaczekać na wizytę u lekarza jeśli wcześniej się nie ćwiczyło.
Rowerek i steper w ciąży odradzany. Zbyt duży ucisk i za dużo podskoków.

Ja ćwiczę teraz tylko w domu 3 razy w tyg. Głownie nogi, grzbiet,poslady i ręce. Wszystkie ćwiczenia muszą być spokojne, na małym obciążeniu lub tylko na obciążeniu własnego ciała. Zakaz robienia jakichkolwiek ćwiczeń na brzuch i zrezygnujcie z ćwiczeń gdy trzeba leżeć na plecach je wykonując. No i tętno nie powinno w trakcie ćwiczeń przekraczać 140, co akurat jest trudne bo przy bardziej zaawansowanej ciąży wejście kilka schodków powoduje juz 150 :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny. Czy przyjmiecie mnie do swojego grona? Tak sobie Was podczytuję i postanowiłam dołączyć :) Nie byłam jeszcze u gina ale dwa testy i beta chyba wystarczą.

Trzeba istawic sygnature w apce jesli piszesz z apki.mi sie otworzyla. Wklajalam link z sewaczek.pl

Tu wiekszosc keszcze bez wizyt u lekarza takze luz. Albo czekaja na kolejne

Ja bym nie robila rzadnych podskokow ani stepera. Ale to trzeba wczuc sie w siebie.np jazda na roqerze nie zakazana ale ja nie moglam bo mnie brzuch bolal. Basen bardzo dobry i na wage i na ciaze. Ja na razie cwiczenia w domu. Nie lubie chodzic na basen na jesieni..

Ja nie przytylam w pierwszej ciazy. Mialam plus 14 przed porodem. Tydzien po porodzie waga sprzed ciazy. Teraz chyba bedzie gorzej.. Mam ssanie straszne... Ale postanowilam ze nie bede jesc slodyczy.. Zobaczymy ile wytrzymam :)

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
Dziewczyny mam winowajce bólu nerki! Brak nawodnienia...
Niestety nie piłam tyle ile trzeba nawodnilam się 3 litrami wody i ból ustąpił.

Witaj Anulka :)

svchs65gg8talrm7.png

Do góry