reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Milka nie daj sie!

f2w3yx8dy6p2kxcf.png

no to może zarzucę inny temat Dziewczynki :)
ponieważ jest tu dużo Mamuś które choć raz już rodziły , mam do Was pytanie- jak to było u Was z wypadaniem włosów w ciąży i po ciąży? rzeczywiście wypadały wam tak garściami , jak tu wszędzie straszą na necie? a może to też przesada z tym okropnym wypadaniem włosów, wręcz łysieniem? jak to było u Was? a jeśli ominęło Was to wypadanie włosów, to co stosowałyście? jakies odżywki, witaminy? nie ukrywam , że szkoda było by mi się rozstać z moimi włoskami :(
Ja w ciąży i w czasie kp miałam piękne włosy i paznokcie, jak nigdy wcześniej :-)

hchy3e3kld4183n2.png

Dzidzia żyje. Z USG wynika, że nie urosła od czwartku, ale byłam w innym szpitalu to może różnica w sprzęcie. Nie pomogą mi z tym krwawieniem. Nakaz leżenia i leki jak były. Szansa nadal jest. Ile to nerwów.

cb7wyx8d867elviu.png
Trzymam za Was mocno kciuki! [emoji110][emoji110][emoji110] Bądź dobrej myśli, to dużo daje... [emoji178]

hchy3e3kld4183n2.png

Dzidzia żyje. Z USG wynika, że nie urosła od czwartku, ale byłam w innym szpitalu to może różnica w sprzęcie. Nie pomogą mi z tym krwawieniem. Nakaz leżenia i leki jak były. Szansa nadal jest. Ile to nerwów.

cb7wyx8d867elviu.png
To bardzo dobre informacje, trzeba wierzyć że wszystko się dobrze skonczy :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Jej jakie Wy obeznane jestescie w tematach tych witamin ;) ja w 1 ciazy bralam kwas foliowy a pozniej od 2 trymestry mama dha i teraz pewnie tez tak zrobie :) kwas biore odkad dowiedzialam sie ze jestem w ciazy
Wroniasta mi w ciazy bardzo wzmocnily sie wlosy i mialam ich jeszcze raz tyle... Ale po tragedia... Wypadaly garsciami i zaczely mi sie robic zakola :( bylam załamana ale odrosly... Tzn teraz mam takie okolo 20cm wlosy w miejscu tych ktore wypadly ... Najgorzej bylo tak 5mc po porodzie wygladalam jak pudel z 3cm odrostami [emoji23]
Zola oby to nic zlego :* trzymaj się
Wroniasta z tego co wiem to liscie malin a nie owoce
Emkaa padlam [emoji23] ile masz lat?
Polusiowa bedzie dobrze :* trzymam kciuki :*
Milka :( trzymam mocno kciuki...:* musi byc dobrze :*

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

My się dzisiaj z mężem na chwile zatrzymaliśmy dzisiaj 15 czyli dzień dziecka utraconego. Wiec dzisiaj wspominamy naszego maluszka łatwiej mi w tym dniu wiedząc ze pod sercem nosze kolejne życie . Milka trzymam kciuki za Was odpoczywaj

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry