Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
25mm?
U nas też dzisiaj zasypało [emoji7]Dziekuje
Szybkiego powrotu do zdrówka dla dzieciaczka, biedactwo. I dla Ciebie zdrówka byś się nie zarazila
Dziewczyny podajcie sprawdzony dobry przepis na pierniki żeby nie były na drugi dzień jak kamień :-)
Na biegunie zimna też w końcu zrobiło się pięknie biało, pada cały dzień ale jest chlapa bo tylko 0 stopni. Szkoda tylko że ma być tak biało do Mikołajek![]()
Albo skórki od chleba! Też sprawdzony patentDziewczyny co do pierniczków to mam sprawdzony patent żeby szybko zmiękły..
Do puszki/pojemnika z piernikami wkładamy kawałki przekrojonego jabłka.
Ja mam przepis na pyszne ciastka z masłem orzechowym, jakbyście chciały
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
.
Moja teściowa ma 51 lat i jest ewenementem na skalę światową - w życiu nie ugotowała nawet jednego obiadu czy choćby ziemniaków[emoji23] więc mnie z nikim na szczęście mąż nie porównuje;pJezu doborze że moja teściowa nie jest super kucharka bo bym nie zniosła takiego gadania...ja też nie jestem Gesslerowa ale grzebie w necie i próbuje fakt nie zawsze jest super ale mój to wszystkozerny jest[emoji12] Fakt czasami jak mu nie pasuje to powie że coś mu nie pasi ale to rzadko i zawsze zjada...
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
I ja poproszę :-)
Super ze wszystko w pożądku, który tydzień u Ciebie? Ja jak byłam na peenatalnych w tamtym tygodniu to mały miał 7,5 cm i 13+5
Dziewczyny jeszcze tak z innej beczki trochę. Nie wiem czy wiecie więc podzielę się z wami informacja bo może ktoś nie wie, ale kobietom pracującym które zawiadomiły pracodawcę o ciąży przysługuje wolne na badania. Ja osobiście z tego skorzystałam właśnie jak byłam na prenatalnych, wystarczy wziąść zaświadczenie od ginekologa o odbytej wizycie i pracodawca musi za ten dzień normalnie zapłacić. Mamy do tego prawo. Teraz 15grudnia też mam wizytę o 16 a do pracy na 14 wiec biorę sobie wolne na wizytę. Tak a propo bo może ktoś nie wie a nie było tutaj o tym mowy :-)