Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
(przytulam) [emoji3059][emoji3059]Ja odebrałam swoje wyniki i u mnie TSH 2.8 i narazie mam zostać przy 100 .
Ja dziś mam jakiś dziwny dzień , wahania nastroju straszne .. o byle co płacze i jeszcze dowalilam się filmem na wieczór i już w ogóle wyglądam jak spuchnięty bóbr![]()
Masz już 4 dzieci ? Czy teraz jesteś w ciąży z 4?Ja za to dziś kupiłam idealna bluzę dla mamy 4 dzieci Zobacz załącznik 1039742
Super wiadomośćHejka to ja po wizycie wszystko jest oki serducho bije nawet całkiem mocno. Następna wizyta dopiero 28.11 ale damy radę [emoji1]
Ja odebrałam swoje wyniki i u mnie TSH 2.8 i narazie mam zostać przy 100 .
Ja dziś mam jakiś dziwny dzień , wahania nastroju straszne .. o byle co płacze i jeszcze dowalilam się filmem na wieczór i już w ogóle wyglądam jak spuchnięty bóbr![]()
Dziewczyny czy Wam się też tak cera pogorszyła? Zawsze przed okresem miałam jakieś krosteczki, teraz jak zaszłam w ciąże to przez chwile miałam piękną cerę, ale od jakiegoś tygodnia dramat, buzia, dekolt, plecy, nie mogę patrzeć na siebie w lusterku.....
Dziewczyny czy Wam się też tak cera pogorszyła? Zawsze przed okresem miałam jakieś krosteczki, teraz jak zaszłam w ciąże to przez chwile miałam piękną cerę, ale od jakiegoś tygodnia dramat, buzia, dekolt, plecy, nie mogę patrzeć na siebie w lusterku.....