KiniakB
Fanka BB :)
Takie delikatne musniecia troszkę nad spojeniem łonowym![]()
To by sie zgadzalo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takie delikatne musniecia troszkę nad spojeniem łonowym![]()
Właśnie w 17 tygodniu wydawało mi się,że poczułam pierwsze ruchy i byłam bardzo zaskoczona, aż podskoczyłam. Takie dziwne przelewanie w nietypowym miejscu . Ale był to jednorazowy incydent, więc nie wiem,czy to było to,czy coś mi się wydawało.Pierwszy raz poczułam na przełomie 17 i 18 tygodnia. Teraz czuję często, o ile nie chodzę, wtedy dziecko jest spokojne albo nie zwracam na to takiej uwagi.
Ja mam ogromny brzuch, chociaż na razie nie przytylam nic. Dzisiaj 19+0 i już od killu tyg chodze w legginsach ciążowychKobietki, a jak Wasze brzuszki? Są już widoczne? Ja chyba przez to oczekiwanie na wynik amniopunkcji mam już różne myśli i obawy i zastanawiam się,czy wszystko jest ok, czy fasolka prawidłowo rośnie? Brzuch mam niewielki, ale już czuję potrzebę zakupienia wygodnych legginsów ciążowych, więc zamierzam wybrać się do hm mama, bo widziałam,że mają jakieś propozycje. Jestem w 17tc+1, przytyłam 3,5 kg. To chyba prawidłowo? Jak jest u Was? Czy widać już,że na pewno jesteście w ciąży?
U mnie jeszcze nic nie widac i ktos kto nie wie, to nie pozna, ze ciaza. [emoji85] waga na minusie. Myslałam, ze w trzeciej ciazy szybciej będzie widoczny brzuch.Kobietki, a jak Wasze brzuszki? Są już widoczne? Ja chyba przez to oczekiwanie na wynik amniopunkcji mam już różne myśli i obawy i zastanawiam się,czy wszystko jest ok, czy fasolka prawidłowo rośnie? Brzuch mam niewielki, ale już czuję potrzebę zakupienia wygodnych legginsów ciążowych, więc zamierzam wybrać się do hm mama, bo widziałam,że mają jakieś propozycje. Jestem w 17tc+1, przytyłam 3,5 kg. To chyba prawidłowo? Jak jest u Was? Czy widać już,że na pewno jesteście w ciąży?