reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Hejka dziewczyny🥰 ja dziś o 2 w nocy się obudziłam, nie mogłam za nic w świecie zasnąć, więc postanowiłam zrobić kolejny test haha. Miałam tylko 25 i wyszedł całkiem widoczny 👍😁 Potem jeszcze zrobiłam ten elektroniczny vlear blue. On też ma czułość 25 i byłam przekonana że jeszcze nic nie pokaże a tu proszę 🥰

Załączniki

• 20200927_125251.jpg
    20200927_125251.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 237
Hejka dziewczyny🥰 ja dziś o 2 w nocy się obudziłam, nie mogłam za nic w świecie zasnąć, więc postanowiłam zrobić kolejny test haha. Miałam tylko 25 i wyszedł całkiem widoczny 👍😁 Potem jeszcze zrobiłam ten elektroniczny vlear blue. On też ma czułość 25 i byłam przekonana że jeszcze nic nie pokaże a tu proszę 🥰
Suuuuper! ❤ Ile do @?

Tez mnie momentami ciągnie, biore sobie magnez 1 raz dziennie, dziś mi się kręciło w głowie trochę z rana ale może to tez pogoda, bo u nas fatalna. Poza tym wszystko dobrze, dużo białego śluzu, w tej ciąży tylko pozytywne myślenie. Dziewczyny które dopiero będą testować - ja w poprzedniej ciąży zrobiłam pierwszy test dzień po @ a w tej nie wytrzymałam i juz 9 dni po owu był pozytywny wynik. Wiem że nie powinno się robić wczesniej ale uważam ze takie stresowe czekanie jest gorsze 😊✊

Tez mnie momentami ciągnie, biore sobie magnez 1 raz dziennie, dziś mi się kręciło w głowie trochę z rana ale może to tez pogoda, bo u nas fatalna. Poza tym wszystko dobrze, dużo białego śluzu, w tej ciąży tylko pozytywne myślenie. Dziewczyny które dopiero będą testować - ja w poprzedniej ciąży zrobiłam pierwszy test dzień po @ a w tej nie wytrzymałam i juz 9 dni po owu był pozytywny wynik. Wiem że nie powinno się robić wczesniej ale uważam ze takie stresowe czekanie jest gorsze 😊✊
Z ta pogoda u mnie tez tragedia! Ale glowa mnie dzis tak boli ze dostane czegos! 😬

reklama
Do góry