reklama
matkaniewariatka
Fanka BB :)
Podpowiecie kiedy ginekolodzy się przerzucają na usg przez brzuch?![]()
koło 11 tcPodpowiecie kiedy ginekolodzy się przerzucają na usg przez brzuch?![]()
Cześć! Ja się nieśmiało witam, koleżanka poleciła mi dołączenie do forum, żeby być na bieżąco z innymi mamami
Moje pierwsza ciąża, termin na 4.06, jesteśmy już po prenatalnych usg + krew, wyszło niskie ryzyko wad genetycznych więc kamień z serca, ale niestety wysokie ryzyko preeklampsji, więc we wtorek widzę się z moim ginem. Gratulacje dla wszystkich tutaj, mam nadzieję że mogę jeszcze dołączyć
Moje pierwsza ciąża, termin na 4.06, jesteśmy już po prenatalnych usg + krew, wyszło niskie ryzyko wad genetycznych więc kamień z serca, ale niestety wysokie ryzyko preeklampsji, więc we wtorek widzę się z moim ginem. Gratulacje dla wszystkich tutaj, mam nadzieję że mogę jeszcze dołączyć
Hej ja też dziś po usg genetycznym. Termin zmieniony na 5 czerwca bo w 9tygodnia termin też taki był i dziś też podobny więc lekarz powiedział że najbardziej prawdopodobny to właśnie 5 a nie 9 czerwca.
Dzidzius podskakiwal
ma prawie 7cm
Lekarz mowi że na chwilę obecną nie widzi nic niepokojącego chociaż mnie niepokoi że przeziernosc 2.50mm no ale to zawsze coś trzeba sobie wkrecac
Nie patrzył co ma miedzy nogami bo mowil że na tym etapie nic nie mówi nikomu
Dzidzius podskakiwal
Lekarz mowi że na chwilę obecną nie widzi nic niepokojącego chociaż mnie niepokoi że przeziernosc 2.50mm no ale to zawsze coś trzeba sobie wkrecac
Nie patrzył co ma miedzy nogami bo mowil że na tym etapie nic nie mówi nikomu
Załączniki
Podziel się: