Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podpowiecie kiedy ginekolodzy się przerzucają na usg przez brzuch?![]()
koło 11 tcPodpowiecie kiedy ginekolodzy się przerzucają na usg przez brzuch?![]()
Ja 19, to sobie trochę poczekamycudownie
ja se poczekam na prenatalne aż do 18 grudniachciałabym już.
Ja mam prenatalne 1 grudnia, czyli w poniedziałek i pierwszy raz idę z mężem więc będzie magicznie@A1990 czekamy na Twoje badanie terazktos jeszcze ma dzisiaj prenatalne? Aaa i dzis mialam USG tylko przez brzuch
![]()
ja już miałam w 10 tygodniu, w 9 próbowała ale nie było zbytnio widaćPodpowiecie kiedy ginekolodzy się przerzucają na usg przez brzuch?![]()
Ja tez mam 19.12, mam wrażenie że to wiecznoscJa 19, to sobie trochę poczekamy![]()
CześćCześć! Ja się nieśmiało witam, koleżanka poleciła mi dołączenie do forum, żeby być na bieżąco z innymi mamami
Moje pierwsza ciąża, termin na 4.06, jesteśmy już po prenatalnych usg + krew, wyszło niskie ryzyko wad genetycznych więc kamień z serca, ale niestety wysokie ryzyko preeklampsji, więc we wtorek widzę się z moim ginem. Gratulacje dla wszystkich tutaj, mam nadzieję że mogę jeszcze dołączyć![]()