• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Cześć! Ja się nieśmiało witam, koleżanka poleciła mi dołączenie do forum, żeby być na bieżąco z innymi mamami :)
Moje pierwsza ciąża, termin na 4.06, jesteśmy już po prenatalnych usg + krew, wyszło niskie ryzyko wad genetycznych więc kamień z serca, ale niestety wysokie ryzyko preeklampsji, więc we wtorek widzę się z moim ginem. Gratulacje dla wszystkich tutaj, mam nadzieję że mogę jeszcze dołączyć :)

Hej ja też dziś po usg genetycznym. Termin zmieniony na 5 czerwca bo w 9tygodnia termin też taki był i dziś też podobny więc lekarz powiedział że najbardziej prawdopodobny to właśnie 5 a nie 9 czerwca.
Dzidzius podskakiwal:D ma prawie 7cm:)
Lekarz mowi że na chwilę obecną nie widzi nic niepokojącego chociaż mnie niepokoi że przeziernosc 2.50mm no ale to zawsze coś trzeba sobie wkrecac;)
Nie patrzył co ma miedzy nogami bo mowil że na tym etapie nic nie mówi nikomu:D

Załączniki

• 20251128_172556.jpg
    20251128_172556.jpg
    845,7 KB · Wyświetleń: 63
@A1990 czekamy na Twoje badanie teraz 😀 ktos jeszcze ma dzisiaj prenatalne? Aaa i dzis mialam USG tylko przez brzuch:)
Ja mam prenatalne 1 grudnia, czyli w poniedziałek i pierwszy raz idę z mężem więc będzie magicznie :D

Podpowiecie kiedy ginekolodzy się przerzucają na usg przez brzuch? :)
ja już miałam w 10 tygodniu, w 9 próbowała ale nie było zbytnio widać

reklama
Cześć! Ja się nieśmiało witam, koleżanka poleciła mi dołączenie do forum, żeby być na bieżąco z innymi mamami :)
Moje pierwsza ciąża, termin na 4.06, jesteśmy już po prenatalnych usg + krew, wyszło niskie ryzyko wad genetycznych więc kamień z serca, ale niestety wysokie ryzyko preeklampsji, więc we wtorek widzę się z moim ginem. Gratulacje dla wszystkich tutaj, mam nadzieję że mogę jeszcze dołączyć :)
Cześć :) To mamy podobne terminy, ja mam szacowany na 6.06.

Ja zabieram męża za 2 tygodnie na pierwszą wspólną wizytę, żeby też mógł zobaczyć maleństwo na USG. Tak to wizyty zawsze wypadają, kiedy jest w pracy. On sam się już nie może doczekać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry