reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe mamy 2026

Dziewczyny a czy boli was czasem brzuch bo mnie np jak dłużej siedzę i się podniosę to tak trochę ,,ciagnie” i nie wiem czy to normalne 😏 jestem w 10 tyg

reklama
Dziewczyny a czy boli was czasem brzuch bo mnie np jak dłużej siedzę i się podniosę to tak trochę ,,ciagnie” i nie wiem czy to normalne 😏 jestem w 10 tyg
Mnie tak ciągnie co czasami, ale po tej stronie gdzie to czuje to mam torbiel i wiem według lekarki, że tak mogę to odczuwać. Bywa, że boli mnie brzuch jak na okres a też wcale. Według mnie to normalne, ale możesz przy okazji na wizycie podpytać lekarza

ja też tak mam, dodatkowo od jakiegoś czasu czuję takie “pulsowanie” jakby jajników co mnie trochę niepokoi

Też odczuwam to ciągnięcie przy szybszym wstawaniu, dodatkowo takie bóle jak na okres tylko lżejsze odczuwałam dość często, a od dwóch dni nie odczuwam ich prawie wcale.. Mam nadzieję, że to normalne bo wizyta dopiero za 2 tygodnie (oszaleję do tego czasu - wizyty najchętniej chciałabym co tydzień) 😂

A mogę zapytać jak się skończyła historia z chorobą Twojego synka ? Wyzdrowiał już ? Znacie przyczynę gorączki ?
Na szczęście gorączka ustąpiła, jest już zdrowy ale nadal niewiadomo co mu było. Teraz dla odmiany starszy syn dziś zaczął gorączkować. Maja rozmach :D dzięki że pytasz♥️

reklama
Do góry