reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
mój uwielbia babskie towarzystwo 😂😂😂 ale mi się nie wiedzieć dlaczego wydaje, że może być chłopak tym razem. nie wiem, to była moja pierwsza mimowolna myśl po teście ciążowym. pewnie bez znaczenia, ale ciekawa jestem. czuję się kompletnie inaczej w tej ciąży, ale nie sądzę absolutnie żeby to miało realne znaczenie. pewnie jedynie wpływa na podświadome przekonania jakieś 😆
Dużo się mówi o kobiecej intuicji :) Wiesz.. masz 50% szans 😄

Hej, super że wasze wizyty wypadają dobrze i dzieciaki rosną! Ja swoją wizytę kolejną mam dopiero za tydzień w środę i nie wiem jak wytrzymam do tego czasu 🥲 dziś przez większość dnia dość mocno pobolewa mnie podbrzusze (wcześniej też pobolewało ale zdecydowanie mniej wyczuwalne to było) no i jak zwykle jestem tym zaniepokojona.. jutro 10+0 🥹
Będzie dobrze, głowa do góry! 🤍

Mam nadzieję, dziś jakiś słabszy dzień psychicznie też, jakieś czarne myśli i trochę popłakałam - to może jednak dobry objaw, że te hormony jednak raczej szaleją nadal 🤞🏼
Przechodziłam to samo, a na wizycie było wszystko w najlepszym porządku, więc nie ma co się niepotrzebnie stresować. Ja dalej nie mam żadnych objawów, nie bolą mnie piersi ani brzuch, ale obiecałam sobie na ostatniej wizycie, że nie będę się niepotrzebnie stresować. Pozytywne myśli i emocje, nie ma co przyciągać tych złych. :)

Dziewczyny cierpi któraś z Was na arytmię/migotanie przedsionków? Ja mam raz na jakiś czas tzn nie mam na to wpływu pojawia się samo na chwilę i samo znika. Nigdy lekarze nie zwracali na to uwagi skoro to nie byl9 częste itd ale poczytałam trochę i kurde takie coś może za każdym razem prowadzić do jakiś tam skrzepów.. co może prowadzić do udaru niedokrwiennego. I sama nie wiem co mam z tym zrobić..

Dziewczyny cierpi któraś z Was na arytmię/migotanie przedsionków? Ja mam raz na jakiś czas tzn nie mam na to wpływu pojawia się samo na chwilę i samo znika. Nigdy lekarze nie zwracali na to uwagi skoro to nie byl9 częste itd ale poczytałam trochę i kurde takie coś może za każdym razem prowadzić do jakiś tam skrzepów.. co może prowadzić do udaru niedokrwiennego. I sama nie wiem co mam z tym zrobić..
Idź do rodzinnego po skierowanie do kardiologa lub na holter. W ciąży muszą Cie przyjąć szybko. Ja mam czasami arytmię w stresie i dużym zmęczeniu ale biorę clexane i acard

reklama
Ja w ogóle nie miałam ochoty na słodkie tylko na słono i np pieczarki marynowane mogła jeść i pić z nich tą wodę i też mam córkę :D teraz to samo.. zero ochoty na słodkie..

Ps. Mąż przechodzi załamanie nerwowe że będą 2 dziewczyny, a 3 w domu 😄
Moj juz ma 4 kobitki w domu( plus kotka) i powtarza ze jest mu to obojetne czy bedzie chlopiec czy dziewczynka ale wiem ze jak kazdy facet podswiadomie chce syna.

Do góry